Μάικ Ντ’Αντόνι: «Δεν είναι… φυσιολογικός ο Αντετοκούνμπο»

Μάικ Ντ’Αντόνι: «Δεν είναι… φυσιολογικός ο Αντετοκούνμπο»

Άλλος ένας άνθρωπος του μπάσκετ στις ΗΠΑ, έβγαλε το καπέλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα κατορθώματά του μέσα στη σεζόν.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/1), οι εσχάτως ανεβασμένοι Χιούστον Ρόκετς, υποδέχτηκαν τους Μιλγουόκι Μπακς. Τα Ελάφια έκαναν μια σούπερ εμφάνιση, είχαν τον έλεγχο του ματς και στάθηκαν όρθια παρά την τελική αντεπίθεση του Χάρντεν και της παρέας του, με τον Αντετοκούνμπο μάλιστα να πετυχαίνει ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό καλάθι με φόλοου που «έκοψε» τα πόδια των γηπεδούχων.

Εν τέλει ο Αντετοκούνμπο έκανε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση με 27 πόντους και 12 ριμπάουντ στη νίκη των Μπακς με 116-109, αναγκάζοντας τον πολύπειρο προπονητή των Ρόκετς, Μάικ Ντ’Αντόνι να υποκλιθεί στις ικανότητες του Γιάννη, αναφέροντας τα εξής για τον σούπερ σταρ του Μιλγουόκι που φιγουράρει πρώτο στην Ανατολή:

«Δεν είναι… φυσιολογικός! Αυτό που εννοώ είναι πως μιλάμε για έναν τύπο πάνω από 2.10μ., που έχει αυτόν τον απόλυτο  έλεγχο του σώματός του και που κάνει όλα όσα κάνει. Είναι τρομερός παίκτης, είναι στις συζητήσεις για το βραβείο του MVP επειδή παίζει πολύ καλά. Είμαστε ακόμα στα μισά. Εκείνος και ο Τζέιμς Χάρντεν, μαζί με ακόμα 1-2 παίκτες, είναι στη κούρσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ