Χιτ – Σέλτικς 115-99

Χιτ – Σέλτικς 115-99

Ο «αιώνιος έφηβος» Ντουέιν Γουέιντ, οδήγησε το Μαϊάμι στη νίκη επί των Σέλτικς με 115-99.

Το Μαϊάμι, με τον Ντουέιν Γουέιντ σε εκπληκτική βραδιά, επικράτησε εντός έδρας της Βοστόνης με 115-99. Οι Χιτ είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα και διατηρώντας σταθερά το προβάδισμα έφτασαν σε μία εύκολη νίκη απέναντι στους «Κέλτες».

Ο «αγέραστος» Ντουέιν Γουέιντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 19 πόντους (5/7 2π, 3/5 3π.). Εξαιρετικός για τους νικητές ήταν και ο Τζος Ρίτσαρντσον ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Με double double τελείωσε τον αγώνα ο Τζάστις Γουίνσλοου (13π, 11ασ, 7 ριμπ.) σε μία πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Μαϊάμι.

Οι Σέλτικς είχαν ως κορυφαίο τον Κάιρι Ίρβινγκ με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Παρά τους 18 πόντους του Μάρκους Σμαρτ και τους 17 που πέτυχαν ο Τζέισον Τέιτουμ και ο Μάρκους Μόρις, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν ουσιαστικά να διεκδικήσουν τη νίκη στο παιχνίδι. Σε πολύ ρηχά νερά έμεινα ο Αλ Χόρφορντ που είχε 2 πόντους και 4 ριμπάουντ καθώς και ο Γκόρντον Χέιγουορντ που σκόραρε μόλις 6.

Η νίκη αυτή έφερε τους Μαϊάμι Χιτ (20-20) στην 6η θέση της Ανατολικής περιφέρειας, μία θέση κάτω από τη Βοστόνη που παρέμεινε στην 5η με ρεκόρ 25-16.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ