Ο Στεφ Κάρι τρίτος στη λίστα των κορυφαίων σουτέρ τριών πόντων (pic+vid)

Ο Στεφ Κάρι τρίτος στη λίστα των κορυφαίων σουτέρ τριών πόντων (pic+vid)

Ο Στεφ Κάρι με τα πέντε τρίποντα που πέτυχε στο ματς των Γουόριορς κόντρα στους Μπουλς ανέβηκε στην τρίτη θέση των κορυφαίων σουτέρ τριών πόντων στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ιστορικής σημασίας είχε το ματς των Γουόριορς κόντρα στους Μπουλς για τον Στεφ Κάρι. Ο ηγέτης των πολεμιστών με τα πέντε τρίποντα που σημείωσε έφτασε τα 2.285 και προσπέρασε τον Τζέισον Τέρι στη λίστα των κορυφαίων σουτέρ τριών πόντων της ιστορίας στο ΝΒΑ.

Πλέον ο 29χρονος άσος βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας και πλέον κυνηγά τον Ρέι Άλεν ο οποίος είναι στην κορυφή με 2.973 τρίποντα, καθώς το εμπόδιο υου Ρέτζι Μίλερ φαντάζει εύκολο για τους ρυθμούς με τους οποίους αγωνίζεται ο Κάρι, καθώς ο θρυλικός σουτέρ μετρά 2560 τρίποντα.

Παράλληλα στον αγώνα των πολεμιστών κόντρα στους Μπουλς, ο Κάρι με τον Τόμπσον πήραν και πάλι την κατάσταση στα χέρια τους. Οι δυο παίκτες του Στιβ Κερ ήταν ασταμάτητοι και οδήγησαν εκ του ασφαλούς τους πρωταθλητές σε μία ακόμα νίκη. Ο Κάρι μέτρησε 28 πόντους με 5 τρίποντα, την ίδια στιγμή που ο Τόμπσον σταμάτησε στους 30 πόντους, ευστοχώντας σε 7 σουτ τριών πόντων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ