Νικς – Σίξερς 105-108

Νικς – Σίξερς 105-108

Η Φιλαδέλφεια χαράμισε τη διαφορά που έχτισε στο πρώτο ημίχρονο και επέτρεψε στη Νέα Υόρκη να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Εν τελεί κατάφερε να πάρει τη νίκη και να φύγει με το διπλό από το Madison Square Garden.

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς έπαιξαν με τη φωτιά στη Νέα Υόρκη αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 108-105. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο και πήραν προβάδισμα 16 πόντων, με το 66-50 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Οι Νίκς με μία πολύ καλή τρίτη περίοδο κατάφεραν σχεδόν να εκμηδενίσουν το προβάδισμα των Σίξερς και με επιμέρους σκορ 32-17 έφτασαν στο -1. Εν τέλει η παρέα του Τζοέλ Εμπίντ κατάφερε να πάρει τη νίκη, έστω και με αγχωτικό τρόπο.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μπεν Σίμονς ο οποίος έχασε το triple double για μία ασίστ. Τελείωσε το ματς με 20 πόντους, 22 ριμπάουντ και 9 ασίστ έχοντας 10 στα 13 σουτ. Ο Εμπίντ σκόραρε 26 πόντους, κατέβασε 8 ριμπάουντ ενώ είχε και 6 τάπες. Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Νοξ ο οποίος σταμάτησε στους 31 πόντους, με τον Κόρνετ να προσθέτει άλλους 23.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ