«Όργια» Αντετοκούνμπο, ισοπέδωσε τους Χοκς (133-114)

«Όργια» Αντετοκούνμπο, ισοπέδωσε τους Χοκς (133-114)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκπληκτικός και με 33 πόντους και 6 ριμπάουντ οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Χοκς με 133-114.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει πράγματα και θάματα για ακόμη ένα παιχνίδι, οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν από την Ατλάντα με 133-114. Ο Greek Freak σταμάτησε στους 33 πόντους, ισοπεδώνοντας την άμυνα των «γερακιών». Τι κι αν η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη λόγω του διπλού τραυματισμού που τον άφησε εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι των «ελαφιών», ο Γιάννης ήταν και πάλι «οδοστρωτήρας»!

Εκτός των 33 πόντων (14/19 1π, 8/14 2π, 1/3 3π) που πέτυχε, ο Αντετοκούνμπο γέμισε για άλλη μια βραδιά όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κλεψίματα και μία τάπα ήταν ο τελικός απολογισμός του διεθνή φόργουορντ. Κι όλα αυτά μπροστά στον θρύλο του ΝΒΑ και πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντόμινικ Γουίλκινς.

Για τους Μπακς, πολύ καλός ήταν και ο Έρικ Μπλέντσο ο οποίος σκόραρε 24 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ. Ο τρίτος σταρ της παρέας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον, έκανε double double με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο ρούκι πλέι μέικερ, Τρέι Γιανγκ, που τελείωσε το ματς με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το Μιλγουόκι πλέον βρίσκεται στο 30-12, σταθερά πίσω από τους Ράπτορς στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας, αλλά και ολόκληρου του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ