Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι ακόμα στο 100%, απολαυστικό να παίζουμε για τον Μπουντενχόλζερ»

Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι ακόμα στο 100%, απολαυστικό να παίζουμε για τον Μπουντενχόλζερ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά το ματς και τη μεγάλη νίκη των Μπακς επί των Χοκς δήλωσε… ανέτοιμος ενώ αναγνώρισε την καλή δουλειά του κόουτς Μπούντενχολζερ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στους Μπακς μετά από τραυματισμό και η ομάδα του Μιλγουόκι επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών. Ο 24χρονος Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 33 πόντους (8/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 14/19 βολές), οδηγώντας τα «ελάφια» σε νίκη με 133-114 επί των Χοκς του Τάιλερ Ντόρσεϊ, μέσα στην Ατλάντα. Ο Giannis παρά τα όσα έκανε στο παρκέ δήλωσε… ανέτοιμος σε συνέντευξή του μετά το ματς:

«Οι στόχοι είναι οι ίδιοι με εκείνους που είχαμε στην αρχή της σεζόν. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να είμαστε ενωμένοι, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και αν τα κάνουμε αυτά, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους και οι νίκες θα έρθουν», τόνισε ο Αντετοκούνμπο και συμπλήρωσε.

Είναι διασκεδαστικό για όλους να παίζουμε το σύστημα του προπονητή. Κινείται καλά η μπάλα, η μπάλα δίνει ενέργεια, όλοι μπορούν να σουτάρουν, υπάρχουν χώροι και όλοι μπορούν να φτιάξουν παιχνίδι. Δεν μπορούσα να φτάσω εύκολα μέσα. Δεν ένιωθα εντελώς άνετα, αλλά έβαλα μερικά σουτ, πήρα κάποια ριμπάουντ, οι συμπαίκτες μου με βρήκαν, μου έδωσαν εύκολα καλάθια.

Σχετικά με την  κατάστασή του τόνισε: «Δεν είμαι στο 100% ακόμα αλλά προχωράω και θα φτάσω εκεί. Η ομάδα και ο προπονητής θέλουν να διαχειριστώ τον πόνο, γι’ αυτό και έμεινα εκτός. Προχωράμε μπροστά, με την κατάλληλη θεραπεία και θέλω να πάω στο Μαϊάμι υγιής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ