Ματσάρα στο Όκλαντ, μεγάλη ανατροπή από τους Γουόριορς (vids)

Ματσάρα στο Όκλαντ, μεγάλη ανατροπή από τους Γουόριορς (vids)

Οι Γουόριορς νίκησαν με 147-140 εντός έδρας σε ένα παιχνίδι με φρενήρη ρυθμό και σπουδαίο μπάσκετ. Νίκες και για Σπερς και Τζαζ.

Οι Γουόριορς ανέτρεψαν διαφορά 16 πόντων σε λιγότερο από 4 λεπτά στην 3η περίοδο κόντρα στους Πέλικανς, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 147-140, τελειώνοντας τον αγώνα με 24/49 τρίποντα! Οι πολεμιστές αν βρουν ρυθμό απλά δεν παίζονται και δεν μπορεί κανείς να τους ανταγωνιστεί και αυτό συνέβη στην τέταρτη περίοδο του ματς.

Η ομάδα του Στιβ Κερ βρέθηκε να χάνει με 101-85 στην τρίτη περίοδο και τότε γύρισε τον διακόπτη. Πραγματοποίησε ένα γρήγορο σερί 24-9 σε 3,5 λεπτά και έφερε το ματς στα μέτρα της. Εκεί ανέλαβαν ο Κάρι και ο Ντουράντ και το ματς γύρισε. Συνολικά στο παιχνίδι οι Γουόριορς είχαν το εκπληκτικό 24/49 τρίποντα, ποσοστό που γενικότερα δεν σου επιτρέπει να ηττηθείς.

Ο Κάρι με 41 πόντους και 9/17 τρίποντα ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντουράντ να προσθέτει 30 πόντους και 15 ριμπάουντ, τον Τόμπσον 19 πόντους και τον Γκριν 17 πόντους και 14 ασίστ. Για τους Πέλικανς, ο Ντέιβις είχε 30 πόντους, 18 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Μίροτις 29 πόντους, ο Χόλιντεϊ 25 πόντους και ο Ραντλ 23 πόντους.

Νίκες και για Τζαζ και Σπερς

Εξαιρετικοί οι Τζαζ, διέσυραν με 129-109 τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες και ανέβηκαν ξανά στην 8η θέση της Δύσης. Οι Μορμόνοι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση κι απλά οι Κλίπερς υπέκυψαν στις ορέξεις των φιλοξενούμενων. Ο Μίτσελ με 28 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Γκομπέρ να προσθέτει 23 πόντους και 22 ριμπάουντ και τον Κράουντερ 23 πόντους. Για τους Κλίπερς, ο Γουίλιαμς είχε 23 πόντους, ο Χάρις 17 πόντους και ο Μπράντλεϊ 15 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=3oaOlU2ghXU

Τέλος στο Σαν Αντόνιο, οι Σπερς πήραν το ντέρμπι της Δύσης απέναντι στους Μάβερικς με 105-101 σε ένα παιχνίδι όπου ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν συγκλονιστικός αλλά μόνος του. Από την άλλη τα σπιρούνια με τη νίκη αυτή εδραιώθηκαν στην οκτάδα, ενώ οι Μαβς θα πρέπει να παλέψουν για να μπουν στην postseason.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπελινέλι με 17 πόντους και ακολούθησαν με 14 οι Γκει, ΝτεΡόζαν και Μιλς. Για τους ηττημένους ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν και πάλι εξαιρετικός με 25 πόντους και τον ακολούθησε ο Μάθιους με 13.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ