Σούπερ Γουόριορς στην επιστροφή του Κάζινς (vid)

Σούπερ Γουόριορς στην επιστροφή του Κάζινς (vid)

Οι Γουόριορς επικράτησαν εύκολα των Κλίπερς με 112-94 στο Λος Άντζελες στην επιστροφή του Κάζινς στην ενεργό δράση.

Ακάθεκτοι συνέχισαν την πορεία τους στο ΝΒΑ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς η ομάδα του Στιβ Κερ επικράτησαν των Κλίπερς με 112-94 στο Λος Άντζελες. Πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα των «πολεμιστών», μετά από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός παρκέ σχεδόν για έναν χρόνο.

Οι Κλίπερς ήταν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα ημίχρονο,καθώς έκλεισαν την δεύτερη περίοδο υπολείπονταν μόνο ένα πόντο, 52-51. Ωστόσο στην τρίτη περίοδο οι πρωταθλητές πάτησαν γκάζι φτάνοντας ακόμα σε μια νίκη στο φετινό ΝΒΑ.

Ο Στέφεν Κάρι με 28 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 24 πόντους και 7 ριμπάουντ. Όσο για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, τηρουμένων των αναλογιών ήταν εξαιρετικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 14 πόντους με 2/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 1/2 βολές, 6 ριμπάυντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Για τους Κλίπερς, που είδαν τον Ντανίλο Γκαλινάρι να αποχωρεί με πρόβλημα στη μέση νωρίς στο παιχνίδι, ο Τομπάιας Χάρις είχε 28 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Σάι Γκίγκλεους-Αλεξάντερ 24 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ