Νίκη στην παράταση επί των Λέικερς το Χιούστον, «48άρα» ο Χάρντεν! (vids)

Νίκη στην παράταση επί των Λέικερς το Χιούστον, «48άρα» ο Χάρντεν! (vids)

Οι Ρόκετς πήγαν στα αποδυτήρια χάνοντας με 18 πόντους από τους Λέικερς. Επέστρεψαν όμως έστειλαν το ματς στην παράταση (με ήρωα τον Γκόρντον) και τελικά πήραν τη νίκη με ηγέτη τον Χάρντεν που σημείωσε 48 πόντους!

Συγκλονιστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Χιούστον εκεί όπου οι Ρόκετς έκαμψαν την αντίσταση των Λέικερς με 138-134 στην παράταση! Οι Λιμνάνθρωποι που δεν είχαν για ένα ακόμη ματς (το 13ο σερί) τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αλλά και τον Ραζόν Ρόντο έκαναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο καθώς προηγήθηκαν με 64-46. Μάλιστα η διαφορά πήγε και πάνω από τους 20 πόντους όταν το σκορ διαμορφώθηκε στο 57-36 λίγο νωρίτερα.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι Ρόκετς… εξαπέλυσαν μια ισχυρή αντεπίθεση που τους «έστειλε» στην παράταση, καθώς ο Γκόρντον με 2’’ για το τέλος ευστόχησε σε τρίποντο ισοφαρίζοντας σε 120-120.

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι Ρόκετς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με τον Γκόρντον να είναι και πάλι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του καθώς με δύο εύστοχες βολές στα 4,5’’ σφράγισε τη νίκη για το τελικό 138-134.

Έτσι, οι Ρόκετς ανέβηκαν στο 26-19 με τον Τζέιμς Χάρντεν να κάνει θραύση με 48 πόντους και τον ήρωα Γκόρντον να ακολουθεί με 30.

Οι Λέικερς έπεσαν στο 25-22, με τον Κούζμα να είναι ο πρώτος σκόρερ με 32 πόντους και μάλιστα να χάνουν από το τρίτο δωδεκάλεπτο τον Λόνζο Μπολ ο οποίος «γύρισε» τον αριστερό του αστράγαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ