Xάρντεν λαμπρός οδηγεί τους Ρόκετς, νίκη-ανατροπή για Σίξερς (vids)

Xάρντεν λαμπρός οδηγεί τους Ρόκετς, νίκη-ανατροπή για Σίξερς (vids)

Ο «Μούσιας» έριξε 60αρα κάνοντας ρεκόρ καριέρας και οι Ρόκετς δεν γινόταν να χάσουν από τους Νικς και πήραν τη νίκη με 114-110 στη Νέα Υόρκη. Μεγάλη νίκη με ανατροπή πήραν οι Σίξερς κόντρα στους Σπερς με 122-120 σε ματσάρα.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε τρελά κέφια και οι Ρόκετς έφυγαν με διπλό από τη Νέα Υόρκη κόντρα στους Νικς. Ο Μούσιας ήταν από άλλο πλανήτη και με τους 61!!! πόντους  που πέτυχε (ρεκόρ καριέρας) οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 114-110. Με τη νίκη αυτή οι Ρόκετς έφτασαν στο 27-20 ενώ οι Νικς έπεσαν στο 10-36.

Ο Χάρντεν εννοείται πως ήταν φυσικά πρώτος σκόρερ των Ρόκετς πετυχαίνοντας κάτι παραπάνω από τους μισούς πόντους της ομάδας του ενώ ο Γκόρντον τον ακολούθησε με 20.

Για τους ηττημένους ο Τρίερ είχε 31 και ο Χάρνταγουεϊ ακολούθησε με 21 αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Σίξερς – Σπερς 122-120

Ακόμη μία ματσάρα μας επιφύλασσε η αποψινή μέρα στον μαγικό κόσμο του NBA, αυτή τη φορά στη Φιλαδέλφεια με τους Σίξερς να υποδέχονται τους Σπερς και να παίρνουν μεγάλη νίκη με ανατροπή στο φινάλε. Κάτι λιγότερο από 3 λεπτά από το φινάλε του ματς και οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν με 112-120. Κάπου εκεί ο διακόπτης για τους Σπερς έσβησε, και οι Σίξερς με επικό come back έφτασαν σε σπουδαία νίκη βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 32-17 έναντι 27-22 των Σπερς.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Εμπίντ που πέτυχε 33 πόντους ενώ είχε και 19 ριμπάουντ. Ο Σίμονς ακολούθησε με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 15 ασίστ.

Για τους ηττημένους ο ΝτεΡόζαν είχε 26, οι Γκέι και Μιλς από 17 και ο Μπελινέλι 16, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ