Ντουράντ: «Ο Ντέιβις δεν είναι πρόεδρος των ΗΠΑ, παίζει μπάσκετ»

Ντουράντ: «Ο Ντέιβις δεν είναι πρόεδρος των ΗΠΑ, παίζει μπάσκετ»

Ο Κέβιν Ντουράντ πήρε θέση για την απόφαση του Άντονι Ντέιβις να ζητήσει ανταλλαγή και υπερασπίστηκε τον Αμερικανό σούπερ σταρ.

Πολύ ντόρος έχει γίνει στο ΝΒΑ από την ώρα που βγήκε η είδηση πως ο Άντονι Ντέιβι ζήτησε ανταλλαγή από του Πέλικανς. Τα σενάρια είναι πολλά, τα σχόλια επίσης, ενώ θέση πήρε για την απόφαση του φρύδια και ο Κέβιν Ντουράντ.

Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς υπερασπίστηκε τον Ντέιβις για την απόφαση του τονίζοντας πως απλά παίζει μπάσκετ και αποφάσισε να πάει σε άλλη ομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που θέλει να ρίξει την κυβέρνηση.

«Ο Άντονι Ντέιβις θέλει να παίξει μπάσκετ κάπου αλλού. Δεν είναι πρόεδρος των ΗΠΑ που θέλει να ρίξει την κυβέρνηση. Πρόκειται απλά για μπάσκετ και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να αποφασίζουν αυτό που θέλουν να κάνουν οι ίδιοι. Έχουμε λίγο καιρό στο σπορ, οπότε γιατί να μην κάνουμε αυτό που θέλουμε;», υποστήριξε ο άσος των πρωταθλητών.

Φέτος ο «Brow» έχει αγωνιστεί σε 41 παιχνίδια με την ομάδα του Άλβιν Τζέντρι, έχοντας κατά μέσο όρο 29,3 πόντους, 13,3 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ σε 37,0 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ