Ο Ντέιβις για συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο!

Ο Ντέιβις για συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο!

Οι Μπακς βρίσκονται ανάμεσα στους... μνηστήρες του Άντονι Ντέιβις και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι χαρούμενος να υποδεχτεί τον «φρύδια» για να το πιο τρομακτικό δίδυμο στο NBA.

Η χτεσινή (28/9) είδηση ότι ο Άντονι Ντέιβις επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Πέλικανς έπεσε σαν βόμβα στον κόσμο του ΝΒΑ.

Όταν μάλιστα λίγο αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση της φήμης, μέσω της ανακοίνωσης από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, όλοι οι general manager των ομάδων του ΝΒΑ ξεκίνησαν να κλάνουν υπολογισμούς ώστε να καταθέσουν την καλύτερη πρόταση.

Πρώτοι πρώτοι οι Λος Άντζελες Λέικερς, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στον «φρύδια» εδώ και καιρό.

Ανάμεσα όμως στους μνηστήρες του φέρονται να είναι και οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του, πάντα έγκυρου σε θέματα ΝΒΑ, «Bleacher Report» η ομάδα του Μιλγουόκι θα κυνηγήσει την περίπτωση του 25χρονου σούπερ σταρ.

Ο Giannis χωρίς να έχει δίπλα του κάποιον σούπερ σταρ, έχει καταφέρει να αναδείξει τα «ελάφια» ως ένα από τα φαβορί για την 1η θέση της Ανατολικής περιφέρειας. Έχοντας δίπλα του τους Έρικ Μπλέντσο, Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ, ο Greek Freak είναι που κάνει τη διαφορά για τους Μπακς και τους μετατρέπει σε ομάδα κορυφής.

Η πιθανότητα λοιπόν να βρεθούν Αντετοκούνμπο και Ντέιβις στο Μιλγουόκι, σίγουρα θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον Έλληνα φόργουορντ και θα ανεβάσει την ομάδα ένα κλικ παραπάνω.

Όλα αυτά όμως αν οι δυο ομάδες συμφωνήσουν για τα ανταλλάγματα. Η προθεσμία για τις ανταλλαγές στο ΝΒΑ λήγει στις 7 Φεβρουαρίου και οι Πέλικανς δήλωσαν ότι θα… πάρουν τον χρόνο τους αν χρειαστεί. Οι πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού όμως αναφέρουν ότι το Μιλγουόκι και το Τορόντο θα καταθέσουν άμεσα την προσφορά τους ώστε να τον κάνουν δικό τους άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ