Σόκαραν το Χιούστον οι Πέλικανς, φιλί ζωής από Γκέι στους Σπερς (vids)

Σόκαραν το Χιούστον οι Πέλικανς, φιλί ζωής από Γκέι στους Σπερς (vids)

Η έκπληξη της βραδιάς έγινε στο Χιούστον με τους Πέλικανς να παίρνουν μεγάλη νίκη με 121-116 επί των Ρόκετς παρά την μεγάλη και πάλι εμφάνιση του Χάρντεν. Με buzzer beater του Ρούντι Γκέι οι Σπερς τους Σανς.

Οι Πέλικανς έκλεισαν το σπίτι των Ρόκετς φεύγοντας με μεγάλο διπλό, 121-116 από το Χιούστον παρ’ ότι μάλιστα αγωνίστηκαν χωρίς τον Άντονι Ντέιβις. Στο 23-28 οι Πέλικανς, στο 29-21 οι Χιούστον.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Οκαφόρ με 27 πόντους ενώ τον ακολούθησε ο Χολιντέι με 19.

Για τους ηττημένους ο Χάρντεν είχε 37 και λίγο έλειψε να πάρει μόνος του το ματς στην τελευταία περίοδο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε ενώ οι Φαρίντ και Γκόρντον είχαν 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

https://www.youtube.com/watch?v=q3duIPMjOII

Σπερς – Σανς 126-124

Οι Σανς έβγαλαν το λάδι στους Σπερς και λίγο έλειψε να στείλουν το ματς στην παράταση ωστόσο λογάριασαν χωρίς τον Ρούντι Γκέι ο οποίος με ατομική προσπάθεια και buzzer beater σε νεκρό χρόνο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Έτσι οι Σπερς ανέβηκαν στο 30-22 και εδραιώθηκαν στα τα playoffs ενώ οι Σανς έπεσαν στο 11-42.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Όλντριτζ με 29 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μπέρτανς με 18, Μπελινέλι με 17 και Γκέι με 16.

Για τους ηττημένους ο Μπούκερ ήταν εξαιρετικός με 38 πόντους ενώ οι Κρόφορντ και Μπρίτζες ακολούθησαν με 22 και 17 αντίστοιχα.

https://www.youtube.com/watch?v=0rRX8v9VZjA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ