Εξετάζουν Τζέισον Κιντ οι Λέικερς

Εξετάζουν Τζέισον Κιντ οι Λέικερς

Οι «λιμνάνθρωποι» σκέφτονται σοβαρά την αντικατάσταση του Λουκ Γουάλτον καθώς δεν είναι ικανοποιημένοι από την δουλειά του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρικ Μπούσερ, οι Λος Άντζελες Λέικερς κοιτάζουν έντονα την περίπτωση του τέως προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ. Ο Λουκ Γουάλτον δεν έχει πείσει με την έως τώρα δουλειά του στην ομάδα. Αυτό σε συνδυασμό με την κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι 16 φορές πρωταθλητές του ΝΒΑ, δεν λειτουργεί θετικά για τον νεαρό προπονητή.

Το κλίμα δεν είναι καλό και πιθανός να παραμείνει έτσι αν δεν επιστρέψει σύντομα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος απουσιάζει για 17 συνεχόμενα παιχνίδια, και η ηγετικότητά του φαίνεται να λείπει από το παρκέ. Μια ενδεχόμενη επιστροφή του «βασιλιά» ίσως ταρακουνήσει λίγο τους υπόλοιπους παίκτες και δεν χρειαστεί η αλλαγή προπονητή. Σε αντίθετη περίπτωση η απομάκρυνση του Γουάλτον θα μοιάζει όλο και πιο πιθανή.

Και αυτό γιατί τα περιθώρια για είσοδο στην 8άδα, που οδηγεί στα πλέι-οφς, στενεύουν επικίνδυνα για τους Λέικερς που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στην 9η θέση μαζί με τους Κινγκς, δύο νίκες πίσω από τους όγδοους Κλίπερς, ενώ τους καταδιώκουν και οι Τίμπεργουλβς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Μάτζικ Τζόνσον και Ρομπ Πελίνκα, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, θα τρέξουν τις εξελίξεις ώστε η ομάδα τους να μη χάσει το «τρένο» για την ποστσίζον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ