Ανακοινώθηκαν οι αναπληρωματικοί του All-Star Game, εκτός ο Ντόντσιτς! (pics)

Ανακοινώθηκαν οι αναπληρωματικοί του All-Star Game, εκτός ο Ντόντσιτς! (pics)

To NBA ανακοίνωσε τις «ρεζέρβες» του All-Star Game και από αυτές απουσιάζει το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς αλλά και του Ντέρικ Ρόουζ.

Aνακοινώθηκαν οι αναπληρωματικοί από ανατολική και δυτική περιφέρεια που θα λάβουν μέρος στο All Star Game της Σάρλοτ στο οποίο δεν θα βρεθεί ούτε ο Λούκα Ντόντσιτς αλλά ούτε κι ο Ντέρικ Ρόουζ! Οι δυο τους ήταν εκ των αγαπημένων των φιλάθλων στην ψηφοφορία αλλά δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρόν.

Στην ανατολική περιφέρεια όπου αρχηγός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επιλέχθηκαν οι: Μπράντλεϊ Μπιλ (Γουίζαρντς), Μπλέικ Γκρίφιν (Πίστονς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Βίκτορ Ολαντίπο (Πέισερς) και Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ).

https://twitter.com/NBA/status/1091125033634840576

Οι βασικοί από την Ανατολή είναι οι: Κάιρι Ίρβινγκ (Σέλτικς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Καουάι Λέοναρντ (Ράπτορς), Κεμπά Ουόκερ (Χόρνετς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς, αρχηγός)

Στην δυτική περιφέρεια όπου αρχηγός είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, επιλέχθηκαν οι: Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Ντάμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Κλέι Τόμπσον (Γουόριορς), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Θάντερ), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Σπερς), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Μινεσότα).

https://twitter.com/NBA/status/1091127555275608064

Οι βασικοί από τη Δύση είναι οι: Στέφ Κάρι (Oυόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Oυόριορς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς, αρχηγός)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ