ΛεΜπρον: «Δεν ήρθα στο Λ.Α. για να κάθομαι εκτός φορώντας το κοστούμι μου»

ΛεΜπρον: «Δεν ήρθα στο Λ.Α. για να κάθομαι εκτός φορώντας το κοστούμι μου»

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μετά την εντυπωσιακή και νικηφόρα επάνοδό του στα παρκέ με τους Λος Άντζελες Λέικερς, μίλησε για την ιδιαίτερα επώδυνη σωματικά και ψυχικά περίοδο του τραυματισμού του.

Μετά από 17 ματς στα οποία απουσίαζε, ανήμπορος να βοηθήσει, ο ΛεΜπρον Τζέιμς επέστρεψε στα παρκέ και μαζί με αυτόν οι Λέικερς επέστρεψαν στις νίκες και μάλιστα επί των γειτόνων τους Κλίπερς στην παράταση (123-120). Στο ματς αυτό ο Βασιλιάς ήταν απλά καλός για τα στάνταρ του, αγωνιζόμενος λίγο πάνω από 40 λεπτά έχοντας 24 πόντους (9/22 σουτ), 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

0 34χρονος σούπερ σταρ ήταν καταλυτικός και έκανε τους Λιμνάνθρωπους να ελπίζουν σε πολύ καλύτερες μέρες. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Λέικερς εν τη απουσία του «LJ23» έτρεξαν ένα αρνητικό σερί 6-11, που τους έθεσε εκτός 8άδας των playoffs ως ώρας.

Το καλό για την ομάδα είναι πως ο Τζέιμς δείχνει πιο πεινασμένος από ποτέ. Στην 16ετή καριέρα του άλλωστε είχε θαυμαστή συνέπεια μιας και δεν έλλειψε ποτέ για περισσότερους από 8 αγώνες. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο τρις πρωταθλητής ΝΒΑ νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί και αν αναλογιστεί κανείς πως άγγιξε το triple double, δηλώνοντας πως βρίσκεται στο 80% της σωματικής και πνευματικής του κατάστασης, μα ς κάνει όλους να αδημονούμε για την συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο ΛεΜπρον Τζέιμς σχετικά με τη δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του:

«Κοίταξα τον άνθρωπό μου και του είπα ”ας δοκιμάσουμε”. Μετά από 5 εβδομάδες εκτός, δεν αισθάνομαι ακόμα καλά. Εύχομαι να έκανα μία κίνηση και να βρισκόμουν σπίτι μου, ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου. Μάλλον είχα περισσότερες αρνητικές στιγμές, παρά θετικές. Αλλά με τέτοιο σταφ, που σε στηρίζει τόσο, έχεις μεγάλη βοήθεια.

Δεν είμαι ακόμα εκεί που θέλω, σωματικά και ψυχολογικά. Υπήρξαν στιγμές που αισθανόμουν πολύ καλά και μετά από 1-2 ημέρες, όχι τόσο. Σε αρκετές στιγμές, έλεγα ότι θα μπορέσω να επιστρέψω νωρίτερα. Όμως, δεν ερχόταν αυτή η μέρα και είναι γνωστό πως δεν είμαι υπομονετικός.

Δεν είχα τραυματιστεί έτσι ποτέ ξανά στην καριέρα μου. Δεν ήρθα για να κάθομαι στον πάγκο. Αγαπώ τα ρούχα, αλλά δεν ήρθα εδώ για να φοράω το κοστούμι μου. Είμαι εδώ για να φοράω την φανέλα και τα αθλητικά μου. Αυτό ήρθα να κάνω. Και εκεί έρχεται η απόγνωση, γιατί πολύ απλά βλέπεις την ομάδα σου να παλεύει, ξέρεις πόσο πολύ μπορείς να βοηθήσεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι με το κοστούμι σου. Και τότε η αρνητική σκέψη πνίγει το μυαλό σου.

Αισθάνομαι καλά που είμαι στο 80%, που φόρεσα την φανέλα των Λέικερς ξανά. Γι’ αυτό γίνονται όλα. Γι’ αυτό είμαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ