Αντετοκούνμπο: «Θα γίνει πραγματικά καλός μόλις βρει την χημεία του ο Παναθηναϊκός» (vids)

Αντετοκούνμπο: «Θα γίνει πραγματικά καλός μόλις βρει την χημεία του ο Παναθηναϊκός» (vids)

Θέμα χημείας είναι σύμφωνα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η βελτίωση του Παναθηναϊκού έδειξε σίγουρος πως αν οι Μπακς μείνουν στον ίδιο τρόπο σκέψης και παιχνιδιού θα φτάσουν ψηλά στα playoffs.

Οι Μιλγουόκι Μπακς κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα της Ιστορίας τους και τρέχουν το καλύτερο σερί στο ΝΒΑ, πάνω ακόμα και από την μπασκετική μηχανή των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Πέρα από την απόδοση του Αντετοκούνμπο που έτσι και αλλιώς είναι ο πυλώνας της ομάδας, βλέπουμε πως οι προσθήκες στο ρόστερ (Λόπες, Ιλιάσοβα) ανταποκρίνονται άψογα στον ρόλο τους και όλη η ομάδα έχει αλλάξει τρόπο σκέψης και παιχνιδιού σύμφωνα με τις επιθυμίες και το πλάνο του κόουτς Μπούντενχολζερ.

Ειδικά στο τελευταίο στέκεται ο Greek Freak σε δηλώσεις του μετά τη νίκη των Μπακς επί των Γουίζαρντς μέσα στην Ουάσιγκτον, ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει και σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Παναθηναϊκό του αδερφού του Θανάση, τονίζοντας πως αν λύσουν τα θέματα της χημείας στο ρόστερ θα εμφανιστούν καλύτεροι:

«Παρακολουθώ τον Θανάση, κέρδισαν προχθές. Θα πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν ομαδικά. Έχουν καλή ομάδα, όταν βρουν τη χημεία τους θα είναι πραγματικά καλοί. Εκείνος ωστόσο μου δίνει τις περισσότερες συμβουλές».

Όσο για την ομάδα του, Μιλγουόκι Μπακς, ανέφερε σχετικά:

«Νιώθω πως δεν σκεφτόμασταν πολύ από πριν το ματς. Απλά χαμογελούσαμε και διασκεδάζαμε όλο αυτό που γινόταν. Και ξέραμε πως όταν αρχίσει το παιχνίδι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι ματς για να κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δημιουργούμε πολλά προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες. Να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, να παίζουμε σκληρά και ξέρω πως θα συμβούν όμορφα πράγματα τον Απρίλιο, τον Μάη»

https://twitter.com/Bucks/status/1091907088744357889

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ