Γιάννης: «Μακάρι να είμαι υγιής και να αγωνιστώ στην Εθνική» (vid)

Γιάννης: «Μακάρι να είμαι υγιής και να αγωνιστώ στην Εθνική» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα, αρκεί να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε για ακόμη μια φορά από Έλληνες ομογενείς στο Μπρούκλιν, μετά το παιχνίδι με τους Νετς.

Ο Greek Freak μίλησε για την υποδοχή από τους Έλληνες φίλαθλους, ενώ σχολίασε και το αν θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς στις δηλώσεις του ανέφερε πως επιθυμεί να παίξει με τα γαλανόλευκα, αρκεί να είναι υγιής μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη:

Δεν θέλω να σκέφτομαι για το βραβείο MVP. Αλλά για την Εθνική, θέλω να είμαι εκεί. Μακάρι να τελειώσει η χρονιά, να είμαι υγιής και να αντιπροσωπεύσω την Ελλάδα», ανέφερε ο «Greek Freak» και στη συνέχεια μίλησε για την υποστήριξη του κόσμου στο πρόσωπό του:

«Είναι απίστευτη η αγάπη του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ. Με έχουν στηρίξει από την πρώτη μέρα στο NBA. Στηρίζουν τους Μπακς, αλλά και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτο το συναίσθημα να έρχομαι εδώ, στο Barclay’s Center, και να βλέπω τόσες ελληνικές σημαίες και τους ομογενείς να ζητωκραυγάζουν για εμένα. Κάθε χρόνο έρχονται και περισσότεροι. Είμαι πολύ περήφανος. Τους ευχαριστώ».

Αντετοκούνμπο: Δεν θέλω να σκέφτομαι το MVP, αλλά την Εθνική, θέλω να είμαι εκεί

Την υπόσχεση ότι θα δώσει το «παρών» με την «γαλανόλευκη» στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, εφόσον είναι υγιής στο τέλος της σεζόν, έδωσε ο Ελληνας αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο…Περισσότερα στο: bit.ly/2HTRSjK

Δημοσιεύτηκε από Εθνικός Κήρυξ / The National Herald στις Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ