Ο Μπιλ Κλίντον έχει «τρελαθεί» με τον Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Μπιλ Κλίντον έχει «τρελαθεί» με τον Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Μπιλ Κλίντον μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με κολακευτικά λόγια τονίζοντας πως παίκτες σαν κι εκείνον βγαίνουν μια φορά σε κάθε γενιά.

O άλλοτε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με δηλώσεις του, τονίζοντας ότι παίκτες σαν τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς βγαίνουν μία φορά σε κάθε γενιά!

Ο Κλίντον βρέθηκε στο Μπρούκλιν για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Νετς με τα ελάφια, όπου το Μιλγουόκι κέρδισε εύκολα και έσταζε μέλι για τον Greek Freak υπογραμμίζοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λατρεύω να τον βλέπω να παίζει. Είναι απίστευτος και κάνει μία φανταστική χρονιά φέτος. Παίκτης σαν αυτόν βγαίνει μία φορά σε κάθε γενιά, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ. Το βασικό όμως είναι ότι πλέον έχει βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Οι Μπακς είναι μία διαφορετική ομάδα πια, πρόσθεσαν έμπειρους παίκτες και μπορούν να έχουν 3 παίκτες με ύψος πάνω από 2.10 μέτρα στο παρκέ και να συνεχίσουν να τρέχουν. Ανυπομονώ να δω πώς θα εξελιχθούν».

https://www.youtube.com/watch?v=yCm9_7Bz4rI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ