Κιντ: «Ο Αντετοκούνμπο αξίζει το βραβείο του MVP»

Κιντ: «Ο Αντετοκούνμπο αξίζει το βραβείο του MVP»

Ο Τζέισον Κιντ σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δικαιούται το βραβείο του MVP της κανονικής διάρκειας στο ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν, τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τιμητικού τίτλου του MVP της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο πρώην προπονητής του στους Μιλγουόκι Μπακς, ο άνθρωπος που ουσιαστικά τον ανέδειξε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, Τζέισον Κιντ, δήλωσε πως ο Γιάννης αξίζει περισσότερο τον τίλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν.

«Για μένα είναι νούμερο ένα για MVP και ο Χάρντεν δεύτερος. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Εχει γίνει πολύ δυνατός και όταν η μπάλα πάει κοντά στη ρακέτα, είναι ασταμάτητος, δήλωσε σχετικά ο Κιντ σε τηλεοπτική εκπομπή και συμπλήρωσε:

«Παράλληλα ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι. Είναι ένας πόιντ γκαρντ σε ένα σώμα 2,11μ. Από τη φύση του είναι αλτρουιστής, δεν είναι καθόλου εγωιστής και αυτό τον κάνει σπουδαίο παίκτη. Κάνει τα πάντα στο γήπεδο, ακόμη κι όταν δεν σκοράρει πολύ, παίζει καλή άμυνα, παίρνει ριμπάουντ και κάνει τάπες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ