Επίκεντρο του Ελληνισμού και στην Βοστόνη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pics)

Επίκεντρο του Ελληνισμού και στην Βοστόνη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pics)

Οι Μπακς επισκέπτονται την Βοστόνη για το ματς με τους Σέλτικς και ο Αντετοκούνμπο θα είναι το κέντρο της μεγάλης γιορτής του Ελληνισμού στην αμερικανική πόλη.

Μεγάλη βραδιά οργανώνεται στην Βοστώνη με επίκεντρο φυσικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης θα μεταβεί στην «Αθήνα της Αμερικής» με αφορμή την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς στο θρυλικό TD Garden.

Κάπως έτσι ο Greak Freak θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην «Βραδιά Ελληνικής Κληρονομιάς» που θα λάβει χώρα στην Βοστόνη. Πάνω από 4000 Έλληνες θα δώσουν το βροντερό παρόν στις εξέδρες και σίγουρα θα απολαύσουν ένα event απολαυστικό.

Η Βραδιά που διοργανώνεται θα έχει πολλά happenings και φυσικά ως κεντρικό συμβάν θα είναι ο ίδιος ο αγώνας. Πριν το ματς θα διεξαχθεί το «Niko Galis All-Stars Game» υπό την αιγίδα των «Teddy Kariotis Foundation» και «The Harry Agganis Tournament», που θα περιλαμβάνει ένα ολιγόλεπτο παιχνίδι μεταξύ παιδιών Ελλήνων ομογενών 8-12 ετών.

Μαζί με τον Αμερικανικό Εθνικό Ύμνο που παραδοσιακά τραγουδιέται στα γήπεδα της Αμερικής στα ματς του ΝΒΑ, θα τραγουδήσει και τον ελληνικό η Ειρήνη Τορνεσάκη, ενώ στο Show του ημιχρόνου θα λάβουν μέρος τα μέλη του χορευτικού γκρουπ «The Sons and Daughters of Alexander the Great».

Πολλά εξέχοντα μέλη και οργανώσεις του απόδημου ελληνισμού θα παρευρίσκονται στην λαμπερή αυτή βραδιά, όπως τα εξής: Consulate General of Greece in Boston, Hellenic Women’s Club, EOK, New England Hellenic Medical & Dental, National Hellenic Society, The Circle of Hellenic Academy of Boston, Federation of Hellenic-American Societies of New England, Olympiakos Boston Fan Club.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ