Μετά τον ΛεΜπρόν ποιος; Ο Γιάννης στους εκλεκτούς για επόμενος «Θεός» του ΝΒΑ!

Μετά τον ΛεΜπρόν ποιος; Ο Γιάννης στους εκλεκτούς για επόμενος «Θεός» του ΝΒΑ!

Το μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο ESPN συμπεριλαμβάνει τον Γιάννη σε μια λίστα πέντε αθλητών τους οποίους θεωρεί οτι τα επόμενα 5-6 χρόνια μπορούν να γίνουν «βασιλιάδες» του ΝΒΑ όπως είναι αυτή τη στιγμή ο ΛεΜπρόν.

Δεν είναι πλέον είδηση το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται σε εκλεκτή κάστα αθλητών που θεωρούνται από τους ειδικούς του ΝΒΑ, ικανοί για πολύ μεγάλα πράγματα.

Σε αφιέρωμά του  το μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο ESPN παρουσιάζει μια λίστα στην οποία συμπεριλαμβάνει όσους θεωρεί ότι μπορούν να γίνουν ο επόμενος «Θεός» του ΝΒΑ

Το αφιέρωμα τονίζει ότι ο ΛεΜπρόν ακόμη και στα 34 του παραμένει ο απόλυτος άρχοντας του πρωταθλήματος, ενώ σημειώνει ότι πριν από τον «King James» στη θέση του «οδηγού» υπήρξαν οι Τζόρνταν, Σακίλ και Κόμπε.

Το ESPN παρουσιάζει μια λίστα στην οποία συμπεριλαμβάνονται μόλις πέντε ονόματα, με αυτό του Γιάννη να φιγουράρει πρώτο κατά σειρά! Κάτι στο οποίο βοήθησε προφανώς και η ανάδειξη του 24χρονου φόργουορντ ως αρχηγού της ομάδας της Ανατολής στο προσεχές All Star Game.

Επιπλέον συμβολή έχουν και οι αναφορές μεγάλων σταρ του παρελθόντος στο πρόσωπο του Γιάννη, οι οποίες των εκθειάζουν. Όπως για παράδειγμα η ατάκα του Σακίλ που είπε πως πλέον ο καλύτερος του ΝΒΑ είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Να αναφέρουμε ότι στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται παίκτες των 25 ετών και κάτω, οι οποίοι θεωρούνται ότι μπορούν σε 5-6 χρόνια να γίνουν κάτι όπως οι θρύλοι που αναφέρουμε πιο πάνω.

Στο αφιέρωμα το κομμάτι που αφορά τον Γιάννη τιτλοφορείται ως «Τhe evolving Freak», δηλαδή το «Εξελισσόμενο φρικιό», τονίζοντας δηλαδή την τεράστια πρόοδο που έχει κάνει ο Κούνμπο, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Από εκεί και πέρα, τα άλλα ονόματα της λίστας είναι το «Παιδί θαύμα» των Ντάλας Μάβερικς Λούκα Ντόντσιτς, ο Τζόελ Εμπίντ των Σίξερς που χαρακτηρίζεται ως «Μοντέρνος Σακίλ», ο σέντερ των Πέλικανς (θα δούμε για πόσο ακόμη) Αντονι Ντέιβις και ο 18χρονος θηριώδης φόργουορντ του Ντιουκ Ζίον  Ουίλιμσον που αγγίζει τα 130 κιλά αλλά κινείται σαν άσος αν και 2.01μ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ