Γουόριορς – Τζαζ 115-108

Γουόριορς – Τζαζ 115-108

Οι Γουόριορς τα βρήκαν σκούρα για τρεις περιόδους από τους Τζαζ, όμως ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δωδεκάλεπτο ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη με 115-108.

Oι Γουόριορς όταν παίζουν σοβαρά απλά δεν συγκρίνονται με καμία ομάδα στο ΝΒΑ. Το απέδειξαν για ακόμη μια φορά στην αναμέτρηση κόντρα στους Γιούτα Τζαζ όπου και σοβαρεύτηκαν στην τελευταία περίοδο και νίκησαν του μορμόνους με 115-108.

Οι πρωταθλητές πάντως τα… χρειάστηκαν κόντρα στους Τζαζ. Το Γκόλντεν Στέιτ ήταν εξαιρετικό στο ξεκίνημα του αγώνα και ξέφυγε με 25-14. Στις δύο επόμενες περιόδους ωστόσο οι Τζαζ απάντησαν με ένα επιμέρους σκορ 70-56 και πέρασαν μπροστά με 84-81.

Τελικά όμως με τη βασική τους πεντάδα στο παρκέ στην τελευταία περίοδο δεν είχαν πρόβλημα και παρόλο που ζορίστηκαν έφτασαν τις 16 νίκες στα τελευταία 17 ματς και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στη Δύση.

Για τους πρωταθλητές, ο Ντουράντ συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις με 28 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Στεφ Κάρι πρόσθεσε 24 και ο Τόμπσον 22 πόντους. Με double double τελείωσε το ματς ο Κάζινς έχοντας 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους Τζαζ, ο Μίτσελ είχε 25 πόντους, ο Ρούμπιο 16 πόντους και οι Γκομπέρ, Φέιβορς και Ο’Νιλ από 13 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=glcLmQn4qEQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ