Πόσο πιθανό είναι το σενάριο που θέλει τον Kevin Durant στους New York Knicks;

Πόσο πιθανό είναι το σενάριο που θέλει τον Kevin Durant στους New York Knicks;

Πέντε σημάδια που επιβεβαιώνουν την συγκεκριμένη μετακίνηση

Πριν από λίγες ημέρες, οι New York Knicks τύλιξαν σε ένα πακέτο τους Kristaps Porzingis/Courtney Lee/ Tim Hardaway Jr/ Trey Burke και τους έστειλαν στους Dallas Mavericks, με σκοπό να δημιουργήσουν τον κατάλληλο χώρο στο salary cap ώστε να υπογράψουν δύο free agents με maximum συμβόλαιο, το επόμενο καλοκαίρι. Οι φήμες σχετικά με την πιθανή μετακόμιση του Kevin Durant στην Νέα Υόρκη οργιάζουν, με την ιστοσελίδα Basketball Forever να συγκεντρώνει μια σειρά από στοιχεία, τα οποία υποτίθεται πως επιβεβαιώνουν την συγκεκριμένη μετακίνηση. Ομολογώ ότι το εν λόγω σενάριο, μοιάζει ιδιαίτερα πειστικό. Για του λόγου το αληθές:

1) Ο ατζέντης του KD που ακούει στο όνομα Rich Kleiman, κατοικεί εδώ και πολλά χρόνια στο «Μεγάλο Μήλο» και αποτελεί φανατικό φίλαθλο των Knicks. Επιπρόσθετα ο GM της ομάδας (Scott Perry) αποτελούσε μέλος του front office των Seattle Supersonics, τον οργανισμό δηλαδή που επέλεξε τον πρωταγωνιστή μας στο draft του 2007. Με λίγα λόγια, υπάρχουν ισχυρές γνωριμίες, πράγμα πολύ σημαντικό αν θυμηθούμε τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η υπόθεση του Lerbron James στους Los Angeles Lakers.

2) Οι Knicks πρόσφατα ξεκίνησαν την καμπάνια τους για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν.. Η φωτογραφία που επέλεξαν για να παρακινήσουν τους κατόχους να ανανεώσουν την συνδρομή τους, είναι η παρακάτω:

Από όλες τις φωτογραφίες του κόσμου, διάλεξαν αυτή. Δύσκολα συνέβη κάτι τέτοιο στη τύχη.

3) Έπειτα έχουμε τον φετινό καυγά ανάμεσα στους Kevin Durant και Draymond Green στα μέσα Νοεμβρίου, σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο του Clippers. Η αντιπαράθεση έλαβε γρήγορα τεράστιες διαστάσεις, με τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται έντονα στον πάγκο. Σύμφωνα με δεκάδες δημοσιεύματα, ο Green είπε στον KD πως «ούτως ή άλλως θα σηκωθείς να φύγεις». Μήπως άπαντες στους Golden State Warriors, γνωρίζουν ήδη για την ενδεχόμενη αποχώρηση το καλοκαίρι;

4) Ο αδερφός του Durant φρόντισε με τη σειρά του να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά, με αφορμή ένα post στο Instagram. Όταν ο πρωταγωνιστής μας εμφανίστηκε στο γήπεδο πριν από την αναμέτρηση κόντρα στους Thunder, φορώντας τα δύο δαχτυλίδια του πρωταθλητή, εκείνος σχολίασε:« έτσι αδερφέ! Να γεμίσουμε τα δάχτυλα μας (με πρωταθλήματα) πριν σηκωθούμε και φύγουμε από εδώ.» Που ακριβώς σκοπεύουν να πάνε;

5) Τέλος υπάρχουν αρκετοί έγκριτοι Αμερικάνοι δημοσιογράφοι που θεωρούν την συγκεκριμένη μετακίνηση ουσιαστικά τελειωμένη και μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο KD έχει ήδη ενημερώσει τους Knicks. Οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν διατυπωθεί πολλές φορές και δημόσια, γεγονός που τους προσδίδει έναν επιπλέον χαρακτήρα εγκυρότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ