All Star Game: Φανταστικός Αντετοκούνμπο, νικητής ο ΛεΜπρόν (vid)

All Star Game: Φανταστικός Αντετοκούνμπο, νικητής ο ΛεΜπρόν (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μια απίθανη παράσταση στο All Star Game, ολοκληρώνοντας με 38 πόντους το παιχνίδι, όμως η ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν απλά καλύτερη και νίκησε με 178-164 σε ένα ασύλληπτο σόου.

Εκπληκτικός ο Αντετοκούνμπο, καλύτερη όμως η Team LeBron που ανέτρεψε διαφορά 20 πόντων και επικράτησε της Team Giannis με το χορταστικό 178-164.

Σε ένα πραγματικά απίθανο σόου στη Σάρλοτ οι δύο ομάδες προσέφεραν μυθικά καρφώματα και τρομερές συνεργασίες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει τα πάντα και να είναι ο κορυφαίος στο παρκέ.

Ο Greek Freak ήταν πρώτος σκόρερ του ματς με 38 πόντους, ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ και μοίρασε και 5 ασίστ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, που απλά ήταν καλύτερη. Η Team Gianis έκανε φοβερό πρώτο δωδεκάλεπτο και προηγήθηκε με 53-37, ενώ με μερικές απίθανες φάσεις του Έλληνα σούπερ σταρ κρατιόταν μπροστά στο σκορ.

Προς το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου όμως οι συμπαίκτες του βασιλιά σοβαρεύτηκαν λίγο και ισοφάρισαν σε 124-124. Έκτοτε οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο έως ότου πατήσει γκάζι η ομάδα του ΛεΜπρόν στην τελευταία περίοδο και επικρατήσει με 178-164, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα All Star Game ως αρχηγός.

Για τους νικητές ο Ντουράντ είχε 31, ο Τόμπσον 20 και οι ΛεΜπρόν και Χάρντεν από 19. Για τους ηττημένους εκτός του Γιάννη, από 20 είχαν οι Τζορτζ και Μίντλετον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ