Μπούντενχολζερ: «Ο Γιάννης είναι ο MVP, έχει αλλάξει μία ολόκληρη πόλη»

Μπούντενχολζερ: «Ο Γιάννης είναι ο MVP, έχει αλλάξει μία ολόκληρη πόλη»

O προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εξήγησε τους λόγους που είναι ο MVP.

Ο Μάικ Μπούντενχολζερ ανέλυσε στον Μπράιαν Ουίντχροστ (ESPN) τους λόγους που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της χρονιάς στο ΝΒΑ.

Ο προπονητής των Μπακς και του Greek Freak τόνισε ότι δεν χρειάζεται να ψάξει πιο μακριά από την ομάδα του, καθώς ο Γιάννης ξεχωρίζει όχι μόνο για τα στατιστικά και τις εμφανίσεις του, αλλά διότι έχει αλλάξει μια ολόκληρη πόλη. Το Μιλγουόκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπουντενχόλζερ:

«Τι σημαίνει MVP; Για εμάς είναι αυτός που θέτει τον τόνο για όλους μας, πόσο σκληρά δουλεύουμε, πώς προσεγγίζουμε κάθε ημέρα. Μπορείτε να λέτε για στατιστική, για τον Ουίλτ Τσέιμπερλεϊν, για τον Σακίλ Ο’Νιλ κι άλλα τέτοια. Αλλά το να καταφέρεις να αλλάξεις έναν ολόκληρο οργανισμό, να αλλάξεις τη διάθεση του κόσμου που έρχεται να δουλέψει και θέτεις τον τόνο… Αυτό είναι που μετρά για εμένα. Αισθάνομαι πως ο Γιάννης είναι ο MVP. Έχει αλλάξει μία ολόκληρη πόλη. Προς το καλύτερο. Είμαστε σε μία από τις καλύτερες ομάδες λόγω του Γιάννη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ