Μπούντενχολζερ: «Νιώθει καλά ο Γιάννης, τον θέλουμε φρέσκο για τη συνέχεια»

Μπούντενχολζερ: «Νιώθει καλά ο Γιάννης, τον θέλουμε φρέσκο για τη συνέχεια»

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε για το λόγο που δεν χρησιμοποίησε πολύ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν, δύσκολα στη παράταση, των Σακραμέντο Κινγκς με σκορ 141-140, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Έρικ Μπλέντσο που πέτυχε 26 πόντους, μοίρασε 13 ασίστ και μάζεψε 12 ριμπάουντ, σημειώνοντας τριπλ-νταμπλ.

Το σημαντικό για τα «ελάφια» δεν ήταν μόνο η νίκη αλλά και το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις 24 λεπτά συνολικά, με σκοπό να ξεκουραστεί και να μην επιβαρύνει το γόνατο του αφού ορισμένες φορές αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις.

Για την διαχείριση του «Greek Freak» τοποθετήθηκε ο προπονητής της ομάδας από το Ουισκόνσιν, Μάικ Μπούντενχολζερ:

«Νιώθει καλά. Τόσα λεπτά είχαμε υπολογίσει να τον χρησιμοποιήσουμε. Δεν είναι μόνο για το θέμα των ενοχλήσεων, αλλά για να τον έχουμε φρέσκο και υγιή για τη συνέχεια. Κάποιες φορές χρειάζεται να βάλεις λίγα λεφτά στην τράπεζα», πρόσθεσε αρχικά, και συνέχισε:

«Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε τέτοια ματς με τον Γιάννη και τον Μίντλετον στον πάγκο. Δείχνει ότι είμαστε μια ομάδα που βασίζεται στο σύνολο και μπορούν να βγουν μπροστά άλλοι παίκτες, όπως ο Μπρόγκντον και ο Μπλέντσο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 49χρονος τεχνικός των Μπακς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ