Σκέφτεται να συνεχίσει ο Νοβίτσκι

Σκέφτεται να συνεχίσει ο Νοβίτσκι

Ο Γερμανός φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς σκέφτεται ακόμα τι θα κάνει με την καριέρα του, καθώς παραμένει αναποφάσιστος για το αν θα παίξει και του χρόνου.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι μίλησε σε δημοσιογράφους μετά το νικηφόρο 110-101, των Ντάλας Μάβερικς, επί των Ιντιάνα Πέισερς. Ο Γερμανός σταρ της ομάδας του Τέξας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όπως ακούστηκε στη αρχή της χρονιάς.

Όπως ανέφερε ο 40χρονος φόργουορντ, ακόμα δεν ξέρει αν θα αποσυρθεί και πως ακόμη σκέφτεται την τελική του απόφαση. Παράλληλα μίλησε και για το «νέο αίμα» στον οργανισμό, λέγοντας πως υπάρχει αρκετό ταλέντο και ότι θα ήθελε να είναι εκεί ώστε να βοηθά τους υπόλοιπους.

Αυτό σίγουρα είναι κάτι που χαροποιεί τους φίλους του αθλήματος καθώς ο Νοβίτσκι αποτελεί ένα θρύλο του ΝΒΑ και του παγκοσμίου μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός:

«Δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Θα ήθελα πολύ να είμαι εδώ και να είμαι δίπλα στους νέους παίκτες της ομάδας μας για έναν ακόμη χρόνο. Εξαρτάται από το πώς θα είναι το σώμα μου, μετά τη σεζόν. Καταπονήθηκα λίγο τελευταία, δεν είναι όλα καλά, αλλά νιώθω καλύτερα και πιο δυνατός. Θα αποφασίσω αργότερα», ανέφερε αρχικά.

«Όπως και να έχει, το μέλλον αυτής της ομάδας είναι λαμπρό. Αν ο Ντόντσιτς και ο Πορζίνγκις ταιριάξουν και μείνουν υγιείς, θα αποτελέσουν ένα υπέροχο δίδυμο και θα παίζουν πολύ ωραία, έχουν τρομερές ικανότητες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ