Βόμβα στο ΝΒΑ: Ο Πάου Γκασόλ συμπαίκτης του Γιάννη!

Βόμβα στο ΝΒΑ: Ο Πάου Γκασόλ συμπαίκτης του Γιάννη!

Ο μεγάλος Πάου Γκασόλ έμεινε ελεύθερος από τους Σπερς και πηγαίνει στους Μιλγουόκι Μπακς για να βοηθήσει τον Αντετοκούνμπο να σηκώσει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ!

Είδηση βόμβα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο κορυφαίος ρεπόρτερ στην Αμερική, Αντριαν Βοϊναρόφσκι, αποκάλυψε πριν από λίγο ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει εφεξής συμπαίκτη έναν θρύλο του ΝΒΑ, τον Πάου Γκασόλ!

Ο «Βόι», με ανάρτησή του στο twitter, αποκάλυψε πως «οι Σαν Αντόνιο Σπερς και ο σέντερ Πάου Γκασόλ συμφώνησαν σε λύση εξαφορά του συμβολαίου του, ανοίγοντας τον δρόμνο στον έξι φορές All Star να γίνει διαθέσιμος για τα πλέι-οφς για την επόμενη ομάδα του, αναφέρουν πηγές του της Λίγκας στο ESPΝ».

Λίγα λεπτά μετά, μάλιστα, ο Βοϊναρόφσκι αποκάλυψε και την επόμενη ομάδα του Ισπανού θρύλου, αναφέροντας πως: «Ο Πάου Γκασόλ σχεδιάζει να υπογράψει με τους Μιλγουόκι Μπακς»!

Ο 38χρονος Γκασόλ, είδε τον χρόνο του να μειώνεται φέτος στους Σπερς, μετά και την απουσία του για 26 παιχνίδια, λόγω κατάγματος στο μετατάρσιο. Με την εξαγορά του συμβολαίου του ο Γκασόλ εξασφάλισε 6,7 εκατ. δολάρια από τη συμφωνία των 16 εκατομμυρίων για τη σεζόν 2019-20, που είχε με τους Σπερς. Ενώ φέτος αμείβεται επίσης με 16 εκατ. δολάρια.

Φέτος ο Ισπανός έχει ιστορικά χαμηλά ποσοστά, καταγράφοντας μέσους όρους όπως 4.2 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, σε 12.2 λεπτά ανά παιχνίδι. Στη διάρκεια της 18χροινης καριέρας του στο ΝΒΑ, έχει «γράψει» μέσους όρους 17.1 π., 9.2 ριμπ., ενώ έχει κατακτήσει και δύο πρωταθλήματα με τους Λέικερς.

Η παρουσία του έμπειρου Γκασόλ στο ρόστερ των Σπερς αποτελεί ένα ακόμη «όπλο» στην προσπάθεια του Γιάννη να οδηγήσεις τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Μια προσθήκη που γεμίζει ποιότητα, γνώση και προσωπικότητα το supporting cast των Ελαφιών. Αλλά τους προσφέρει και έναν σπουδαίο μέντορα για τον πιθανότερο MVP της σεζόν…

https://twitter.com/wojespn/status/1101595329034665985

https://twitter.com/wojespn/status/1101598612306513920

https://twitter.com/wojespn/status/1101605181710614528

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ