Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας»

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας»

Ο «Greek Freak» μιλώντας μετά την απρόσμενη ήττα (114-105) των Μπακς από τους Σανς, εμφανίστηκε σίγουρος πως τα «ελάφια» θα ανακάμψουν στα επόμενα ματς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέστησαν ήττα σοκ από τους Φοίνιξ Σανς, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της Δυτικής περιφέρειας, με σκορ 114-105.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τα «ελάφια που φαίνεται να έχουν χαλαρώσει λίγο στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας πως όλα θα πάνε καλά και πως πρέπει να αντιδράσουν για τα επόμενα ματς που έρχονται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας σταρ:

«Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Να ξαναβρούμε την ενέργεια που είχαμε και να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα αντιδράσουμε, όπως κάνουμε πάντα, και θα επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο.

Είναι δύσκολο να δεχτείς πως χάσαμε δύο φορές φέτος από τους Σανς, αλλά ήταν καλύτεροι από μας και άξιζαν τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια και πιστεύω πως θα το κάνουμε απέναντι στους Πέισερς. Όλα θα πάνε καλά».

https://twitter.com/Bucks/status/1102805690467287041

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ