«Πώς να κάνει καριέρα στο NBA ο Τεόντοσιτς όταν κάπνιζε και έπινε;»

«Πώς να κάνει καριέρα στο NBA ο Τεόντοσιτς όταν κάπνιζε και έπινε;»

Η ατάκα αυτή ανήκει σε Αμερικανό δημοσιογράφο ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τους λόγους για τους οποίους δε έπιασε  Σέρβος γκαρντ στο NBA.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς πιστεύοντας – και όχι άδικα – πως έχει καταφέρει τα πάντα στην Ευρώπη για λογαριασμό των Ολυμπιακού και ΤΣΣΚΑ, πήρε την απόφαση να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των Κλίπερς και να αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Σέρβος διεθνής play maker πήγε για 1,5 χρόνο (πριν αποδεσμευτεί από τους Κλίπερς) και δοκίμασε την τύχη του στον μαραθώνιο των 82 αναμετρήσεων/σεζόν στην κανονική διάρκεια και φάνηκε ότι το… ευρωπαϊκών προδιαγραφών σώμα και τρόπος παιχνιδιού τους δεν ταίριαξαν ποτέ με τα στάνταρντς της Λίγκας.

Συχνοί τραυματισμοί έκαναν την εμφάνισή τους και τον άφησαν να αγωνιστεί τελικά σε 60 αναμετρήσεις (36 ως βασικός) με μέσο όρο 8 πόντων, 4 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ, πολύ κάτω από τα δεδομένα που μας είχε συνηθίσει και τις απαιτήσεις που είχαν από αυτόν στο Λος Άντζελες.

Τώρα που ο 32χρονος Τεόντοσιτς αποτελεί πλέον παρελθόν από το ΝΒΑ ο δημοσιογράφος Ζακ Λόου, έδωσε τη δική του κατατοπιστική εξήγηση για τους λόγους που το σπάνιο ταλέντο του πάλαι ποτέ παίκτη του Ολυμπιακού έμεινε στην αφάνεια, αναφέροντας τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

«Ο Μίλος Τεόντοσιτς ήρθε στο ΝΒΑ σε ηλικία 30 ετών είχε σαν συνήθεια του το κάπνισμα και την κατανάλωση αλκοόλ. Δεν έπινε τόσο πολύ αλλά του άρεσε να έχει καλή ζωή. Όλοι στο ΝΒΑ περίμεναν ότι δεν θα κάνει καριέρα εδώ, καθώς έλεγαν πως τα 82 παιχνίδια σε μία σεζόν ήταν πολλά για εκείνον.

Ο Μίλος ήταν το στιλ του παίκτη που θα ήταν ασφαλής να έρθει στην Ευρώπη και να καπνίζει. Δεν το λέω για αστείο. Πραγματικά κάπνιζε. Κάθε φορά φαινόταν ότι το προηγούμενο βράδυ ήταν σε ένα κλαμπ στη Σερβία και έπαιζε τάβλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ