Κερ: «Κάναμε πλάκα αντί να παίξουμε μπάσκετ»

Κερ: «Κάναμε πλάκα αντί να παίξουμε μπάσκετ»

Αρκετά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής των Γκόλντεν Στλειτ Γουόριορς μετά την ντροπιαστική ήττα με σκορ 128-95 από τους Μπόστον Σέλτικς.

Οι Μπόστον Σέλτικς συνέτριψαν τους πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με το βαρύ 128-95 υποχρεώνοντας τους στην χειρότερη εμφάνιση τους μέσα στην σεζόν και κάνοντας τον Στιβ Κερ να «βγει» από τα ρούχα του.

Ο προπονητής των «πολεμιστών», σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του δεν ήταν σοβαρή και πως αυτή ήταν μια ντροπιαστική ήττα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ήταν μια ντροπιαστική ήττα και εμφάνιση. Λες και κάναμε πλάκα, αντί για να παίξουμε μπάσκετ. Από το πρώτο λεπτό είχαμε αυτή την εικόνα, στο 3ο λεπτό χάναμε με 11-0. Όταν πατάς στο παρκέ πρέπει να τρέχεις και να έχεις ένταση, όχι να κάνεις πλάκα», υποστήριξε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι πράγματα στα οποία πρέπει να κάνω κι εγώ καλύτερη δουλειά, ώστε να είμαστε σε θέση να πετύχουμε. Όμως όλα αρχίζουν με το πάθος, τον θυμό και την ένταση. Αυτά τα στοιχεία απουσίαζαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο 53χρονος προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ