Μπουντενχόλτζερ: «Ο Γιάννης μοιάζει πολύ με τον Τιμ Ντάνκαν»

Μπουντενχόλτζερ: «Ο Γιάννης μοιάζει πολύ με τον Τιμ Ντάνκαν»

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς παρομοίασε τον σταρ των «ελαφιών» με τον πρώην θρύλο των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τιμ Ντάνκαν.

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλτζερ, μίλησε στην ιστοσελίδα «The Athletic» για τα «ελάφια», αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας του Ουισκόνσιν παρομοίασε τον ηγέτη των Μπακς με τον πρώην θρύλο του ΝΒΑ και των Σαν Αντόνιο Σπέρς, Τιμ Ντάνκαν. Αναλυτικά δήλωσε:

«Πιστεύω πως τόσο από πλευρά προσωπικότητας, όσο και από άποψη προσέγγισης του παιχνιδιού, ο Γιάννης μοιάζει πολύ με τον Ντάνκαν. Τον θυμίζει πάρα πολύ γιατί και αυτός είναι τρομερός σαν συμπαίκτης. Είναι πολύ ταπεινός και πεινασμένος για επιτυχίες», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια είπε:

«Είναι ταπεινός, όμως παράλληλα θέλει να γίνει σπουδαίος και να κάνει και την ομάδα του επίσης σπουδαία. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχει ο Τιμ. Είναι απίστευτο το πόσο αγαπούν οι συμπαίκτες τους, αυτούς τους δύο παίκτες».

Ο Μπουντενχόλτζερ είχε διατελέσει βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς για 17 ολόκληρα χρόνια (1996-2013) και είναι θέση να γνωρίζει, τόσο τον Τιμ Ντάνκαν, όσο φυσικά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ