Πόποβιτς: «Κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην αντιμετώπιση του Γιάννη»

Πόποβιτς: «Κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην αντιμετώπιση του Γιάννη»

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την αμυντική αντιμετώπιση των «σπιρουνιών» απέναντι του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα με σκορ 121-114 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, παρά την πολύ καλή του εμφάνιση που πέτυχε 27 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και την αντιμετώπιση που είχαν τα «σπιρούνια» στον «Greek Freak», πάντα με το δικό του μοναδικό χιούμορ:

«Κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην αντιμετώπιση του Γιάννη. Και όταν δεν το κάναμε, μας κάρφωνε», είπε χαρακτηριστικά ο 70χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Οι Μπακς είναι πολύ καλή ομάδα, με ταλέντο και αθλητικότητα, αλλά σίγουρα μας βοήθησε το γεγονός ότι έπαιζαν δεύτερη σερί βραδιά και μάλιστα μετά από ταξίδι. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εμφάνισή μας, όλοι οι παίκτες μας βοήθησαν. Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα έρθουν τα playoffs. Η ομάδα μας βελτιώνεται αλλά θέλουμε να συνεχίσει να το κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ