Ντόρσεϊ: «Περίμενα καιρό αυτήν την ευκαιρία»

Ντόρσεϊ: «Περίμενα καιρό αυτήν την ευκαιρία»

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ, πλέον, αγωνίζεται περισσότερο στο ΝΒΑ και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχει μπροστά του.

Ο Ελληνοαμερικανός, Τάιλερ Ντόρσεϊ, έχει ξεκινήσει να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες και να αγωνίζεται περισσότερο με τη φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις.

Στον αγώνα ενάντια στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ο 23χρονος σημείωσε 21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε περίπου 39 λεπτά, βοηθώντας τις «αρκούδες» να κερδίσουν με σκορ 115-103.

Μετά το παιχνίδι ο Ντόρσεϊ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έχει πάρει, αλλά και στην πορεία της ομάδας του στα τελευταία ματς:

«Περίμενα για μια ευκαιρία όλη την σεζόν, από όταν έγινα ανταλλαγή, δεν έπαιζα όλη την σεζόν. Περίμενα αυτή την ευκαιρία, για να την εκμεταλλευτώ. Να βγω έξω, να παίξω δυνατά, να νικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να τελειώσουμε καλά την σεζόν.

Κουράστηκε λίγο το σώμα μου με τα συνεχόμενα παιχνίδι, ειδικά με τα back to back, αλλά ξεκουράστηκα και αμέσως ένοιωσα καλά. Προετοιμαζόμουν γι’ αυτό, θα το συνηθίσω.

Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι, χωρίς να μας νοιάζει τι ομάδα έχουμε απέναντι μας. Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμον. Περίμενα αυτή την ευκαιρία όλη την χρονιά και είναι η μεγαλύτερη που έχω πάρει σε όλη την καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που παίρνουμε νίκες και παίζουμε καλά ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ