Γιάννης: «Εκνευριζόμουν όταν ο προπονητής μου με έβγαζε έξω»

Γιάννης: «Εκνευριζόμουν όταν ο προπονητής μου με έβγαζε έξω»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις του, ανέφερε τον λόγο που είχε εκνευριστεί με τον προπονητή του στη αρχή της σεζόν.

Ο Γιάννης μπορεί να αποτελεί τον καλύτερο παίκτη των Μπακς και έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ, ωστόσο προπονητής του δεν τον αφήνει στο παρκέ περισσότερο από 33 λεπτά ανά ματς.

Ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ το κάνει αυτό με σκοπό να μην κουράζει περαιτέρω τον Έλληνα σταρ, με σκοπό να είναι φρέσκος σε κάθε παιχνίδι.

Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον «Greek Freak» στην αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει… εκνευριστεί με τον 49χρονο τεχνικό. Τελικά όμως ο 24χρονος άσος κατάλαβε τις προθέσεις του προπονητή του και δεν το συνέχισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα γιατί δεν είχα συνηθίσει να παίζω 30-31 λεπτά. Έπαιζα συνήθως σε όλη την τέταρτη περίοδο. Έμπαινα μετά το ημίχρονο και έπαιζα όλη την τρίτη περίοδο.

Μετά έβγαινα για 2,5-3 λεπτά και μετά ξανάμπαινα και τελείωνα το παιχνίδι. Θυμάμαι μια φορά που με έβγαλε έξω στην τέταρτη περίοδο με έξι λεπτά να απομένουν και εκνευρίστηκα», επισήμανε αρχικά ο «Greek Freak».

«Ήμουν πραγματικά εκνευρισμένος, αλλά μετά κατάλαβα γιατί ο προπονητής μου το έκανε αυτό. Θέλει να είμαι έτοιμος όταν το αποτέλεσμα θα μετράει περισσότερο», ήταν τα λόγια του Έλληνα σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ