Πόποβιτς: «Σε αγαπώ Μανού» (vid)

Πόποβιτς: «Σε αγαπώ Μανού» (vid)

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς απέσυραν τη φανέλα του Μανού Τζινόμπιλι και ο προπονητής των «σπιρουνιών», Γκρεγκ Πόποβιτς, μίλησε για τον αγαπημένο του Μανού.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς απέσυραν τη φανέλα του Μανού Τζινόμπιλι σε μια πολύ εντυπωσιακή τελετή που έγινε στο γήπεδο της ομάδας του Τέξας.

Ο επί χρόνια προπονητής του Αργεντίνου και θρύλος του μπάσκετ, Γκρεγκ Πόποβιτς, μίλησε για τον πρώην παίκτη του που ήταν αρκετά ατίθασος και έκανε τα… δικά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Ποπ»:

«Ρωτούσα τον Τζινόμπιλι γιατί τα έκανε όλα αυτά και απαντούσε «Είμαι ο Μάνου, αυτά κάνω», Κοιτούσα τον Τιμ (Ντάνκαν), τον Τόνι (Πάρκερ) και μετά κουνούσαν τους ώμους τους και προχωρούσαμε.

Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκε η ομάδα έγινε γιατί χρειαζόμασταν ο ένας τον άλλο. Χωρίς τον Μανού δεν θα παίρναμε πρωταθλήματα. Δεν θα γινόταν χωρίς τον Μανού.

Στην αρχή ήταν σαν μια mustang, έτσι έζησε μέσα στο παρκέ. Ήταν ατρόμητος, άγριος και έκανε πράγματα για να πάρει τα ματς» σχολίασε ο 70χρονος τεχνικός.

Για την καθιέρωσή του σε 6ο παίκτη που ερχόταν από τον πάγκο:

«Μοιάζει μικρό, αλλά είναι τόσο βαθύ, τόσο δυνατό και επικίνδυνο. Δεν του άρεσε, δεν άρεσε αυτό που έκανα, δεν ήθελε να το κάνει, μέχρι που το σκέφτηκε.

Και ήταν τυχερή η ομάδα και εγώ, ήταν έξυπνος και κατάλαβε τι σήμαινε για εμάς. Έτσι το έκανε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπει στο Hall Of Fame, ερχόμενος από τον πάγκο. Σε αγαπώ Μανού».

https://twitter.com/spurs/status/1111473350667366400

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ