«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετέτρεψε τους Μπακς σε διεθνές brand»

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετέτρεψε τους Μπακς σε διεθνές brand»

Την τεράστια επιρροή που έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που κατάφερε να αναγεννήσει την μικρή αγορά του Μιλγουόκι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ανέλυσε το περιοδικό «Forbes» σε αφιέρωμά του.

Aκόμη μία διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που αποτελεί μια διαρκή διαφήμιση για τη χώρα μας το εξωτερικό!

Σε αφιέρωμά του το περιοδικό «Forbes» και κάνοντας λόγο φυσικά για τον Γιάνναρο, αναφέρει πως ένας παίκτης κατάφερε να μετατρέψει την μικρότερη αγορά του ΝΒΑ σε ένα κερδοφόρο brand, με άνοδο εισιτηρίων, τηλεθέασης και εμπορικής αξιοποίησης του οργανισμού των Μπακς.

Ο πρόεδρος των Μπακς, Πίτερ Φέιγκιν, μιλώντας για τα κατορθώματα του Γιάννη αλλά και για την εκτόξευση των «Ελαφιών» είπε: «Όταν έχεις ένα εγχώριο αστέρι στην ομάδα σου μπορείς να δεις να ξεχωρίζει τοπικά, περιφερειακά και εθνικά. Αλλά αυτό που έγινε με τον Γιάννη, ότι πήρε δημοσιότητα διεθνώς είναι κάπως αντίθετο από αυτό που συμβαίνει συνήθως. Πλέον, εμπορικά απευθυνόμαστε σε παγκόσμια brand και όχι τοπικά. Αυτή είναι η απόδειξη για ότι γίνεται.

Το ΝΒΑ είναι παγκόσμιο παιχνίδι, οπότε δεν οπότε και στα Μέσα θέλουμε να έχουμε παγκόσμια παρουσία και παίζοντας αυτό το… παιχνίδι κάνουμε σαφές ότι οι Μπακς είναι μεγάλο μέρος του παγκόσμιου ΝΒΑ. Έχουμε ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο, τη δυνατότητα να φτάσουμε τις 60 νίκες, να πάρουμε την πρώτη θέση στην Ανατολή και σε όλο το ΝΒΑ. Είναι μια σπουδαία εποχή για το Μιλγουόκι, το Γουισκόνσιν και φυσικά τους Μπακς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ