Αντετοκούνμπο: «Η ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξικό μου» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Η ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξικό μου» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την επιστροφή του στη δράση, για τη νίκη των Μπακς, αλλά και για τις ανάσες που... δεν παίρνει ενόψει playoffs.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά το ματς με τους Νετς και τη νίκη των Μπακς, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έμεινε τελικά εκτός δράσης μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο Greek Freak μίλησε για την επιστροφή του, αλλά και για τον λόγο που δεν έμεινε στα πιτς, ώστε να είναι ξεκούραστος στα playoffs, λέγοντας ότι η ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξικό του.

«Περίμενα να έρθει το παιχνίδι σε εμένα. Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά στο να με βρίσκουν και εγώ προσπάθησα να τρέξω στο ανοικτό γήπεδο. Αυτή ήταν η νοοτροπία μου» είπε αρχικά για την επιστροφή του στο ρόστερ της ομάδας μετά την αναμέτρηση με την Ατλάντα που είχε μείνει εκτός:

«Θέλω να παίζω σε όλα τα παιχνίδια. Η ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξικό μου. Όμως πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και αν πρέπει να μείνω εκτός, τότε θα κάνω ένα διάλειμμα.»

Ο Έλληνας σούπερ σταρ συνέχισε λέγοντας ότι «να πω την αλήθεια πίστευα ότι θα ήμασταν καλή ομάδα, αλλά όχι και η καλύτερη του ΝΒΑ» θέλοντας να τονίσει το γεγονός ότι οι Μπακς χρειάζονται άλλη μια νίκη για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας:

«Είναι δύσκολο όταν μια ομάδα παίζει ζώνη από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινήσαμε να γυρνάμε καλά τη μπάλα, να σκοράρουμε από την περιφέρεια και σε γενικές γραμμές να κάνουμε καλή δουλειά. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι, αλλά εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Κερδίσαμε αλλά δεν παίξαμε όπως μπορούμε. Ελπίζουμε στο τέλος να πάρουμε την πρώτη θέση της regular season» συνέχισε ο Greek Freak.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη:

https://twitter.com/Bucks/status/1112918579329073152

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ