«Στα βήματα του Κόμπε Μπράιαντ ο Αντετοκούνμπο»

«Στα βήματα του Κόμπε Μπράιαντ ο Αντετοκούνμπο»

Ο Γκασόλ, τελευταία προσθήκη των Μπακς στη σεζόν, είπε απίστευτα κολακευτικά λόγια για τον Αντετοκούνμπο συγκρίνοντάς τον με τον θρυλικό Κόμπε Μπράιαντ.

Ο Παάου Γκασόλ είναι ένας από τους πιο υπολογίσιμους παίκτες τη Λίγκας που χαίρει τον σεβασμό όλων. Με 17 χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ και 1226 ματς άλλωστε, δικαιούται να ομιλεί και με το παραπάνω μάλιστα. Για αυτό και η αναφορά του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η σύγκρισή του με τον Κόμπε Μπράιαντ έχει ιδιαίτερη βάση και βαρύτητα για τους γνωρίζοντες.

Ο μεγάλος Ισπανός που πρόσφατα εντάχθηκε στους Μολγουόκι Μπακς από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, έτσι και αλλιώς, γνωρίζει πολύ καλά τον Black Mamba από την κοινή τους επταετία στους Λος Άντζελες Λέικερς από το 2007 μέχρι και το 2014. Ο «Kung Pow» όπως είναι ένα από τα παρατσούκλια του, μιλώντας στην εκπομπή του Τομ Ριντ, στο ΝΒΑ Australia για το πως βλέπει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πως τον ζει καθημερινά στις προπονήσεις και η κουβέντα πήγε αναπόφευκτα στη σύγκριση του θρύλου της σύγχρονης εποχής του ΝΒΑ με τον Greek Freak.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάου Γκασόλ:

«Δουλεύει όπως δουλεύουν οι κορυφαίοι. Ο Κόμπι ήταν μανιακός, δούλευε πολύ νωρίς, πολύ αργά, είχε εμμονή με το να είναι ο καλύτερος. Το ίδιο κάνει και ο Γιάννης, με ένα διαφορετικό πρόγραμμα βέβαια. Έχει τη θέληση και είναι πολύ επιθετικός, αντιμετωπίζει το παιχνίδι με έναν πολύ ανταγωνιστικό τρόπο και του αρέσει.

Εννοείται πως είναι ο MVP, είναι ο καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα. Δεν διανύει μια καλή, αλλά μια σπουδαία σεζόν, κυριαρχεί. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει το παιχνίδι, πόσο δουλεύει όταν δεν βρίσκεται στο παρκέ, είναι αποφασισμένος να γίνει σπουδαίος. Περνάει πολύ χρόνο στο προπονητήριο, ακόμη και στα ρεπό έρχεται και προετοιμάζεται. Είναι νεαρός κι όμως έχει δείξει τρομερή ωριμότητα, τρομερή θέληση. Με εκπλήσσει».

Photo Credits: ClutchPoints

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ