Επίδειξη δύναμης από τους Ρόκετς κόντρα στους Κλίπερς (vids)

Επίδειξη δύναμης από τους Ρόκετς κόντρα στους Κλίπερς (vids)

Οι Ρόκετς διέσυραν εκτός έδρας τους Κλίπερς με 135-103 και παρέμειναν στην τρίτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Νέα μεγάλη εμφάνιση από τον Χάρντεν.

Οι Ρόκετς έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους Κλίπερς, διαλύοντας τους με 135-103 μέσα στο Λος Άντζελες, παραμένοντας στην 3η θέση της Δύσης.

Οι ρουκέτες επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και ξέφυγαν με 39-26 στην πρώτη περίοδο και 68-53 στην δεύτερη και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω.

Την ίδια στιγμή ανέβαζαν διαρκώς την διαφορά και στο δεύτερο μέρος, η οποία έφτασε κάποια στιγμή ακόμα και στους 35 πόντους.

Ο Χάρντεν με 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ έδειξε πάλι τον δρόμο στους Ρόκετς, με τον Πολ να προσθέτει 29 πόντους και τον Καπέλα 24 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Για τους Κλίπερς, ο Αλεξάντερ είχε 20 πόντους, ο Γκαλινάρι 16 πόντους και ο Γουίλιαμς 14 πόντους.

Χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα οι Τζαζ επικράτησαν μέσα στο Φοίνιξ των Σανς με 118-97, εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό την 5η θέση και παλεύουν για την 4η και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίτσελ με 29 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ινγκλς με 27 και Γκομπέρ με 17. Για τους ηττημένους ο Χολμς είχε 16 και ο Οκόμπο 15.

https://www.youtube.com/watch?v=NoB1Z9xLMBc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ