Φιλαντέλφια 76ερς – Μιλγουόκι Μπακς 122-128

Φιλαντέλφια 76ερς – Μιλγουόκι Μπακς 122-128

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επικράτησε στην κόντρα με τον Τζόελ Εμπίντ και οι Μπακς νίκησαν τους Σίξερς (128-122) κλειδώνοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Οι Σίξερς υποδέχτηκαν στο Wells Fargo Center της Φιλαντέλφια τους Μιλγουόκι Μπακς. Το ματς ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και ανταγωνισμού, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και το πρώτο ημίχρονο να λήγει υπέρ των Σίξερς με 58-56.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εμπίντ και η παρέα του είχαν συνεχώς το προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να ανοίξει σε διψήφια επίπεδα. Όλα αυτά μέχρι το 118-113. Από το σημείο αυτό τα Ελάφια σαν να άλλαξαν… τσιπάκι, έτρεξαν ένα πολύ εντυπωσιακό 14-1 με τον Χιλ να πετυχαίνει 7 σερί πόντους και τελικά κατάφεραν στο τέλος να πάρουν τη νίκη με 128-122.

Νίκη πολύ σημαντική για τους Μπακς αφού επικράτησαν των Σίξερς χωρίς τους Μίροτιτς, Γκασόλ, Μπρόγκντον και ΝτιΒιντσέντζο, ενώ έχασαν στα πρώτα τρία λεπτά και τον Μπλέντσο με διπλή τεχνική ποινή.

Με τον Γιάννη όμως να είναι απόλυτος κυρίαρχος και στις δύο πλευρές του παρκέ (45π/13 ριμπ/6 ασίστ/5 μπλοκ) και τους Μίντλετον (22π) και Χιλ (20π) να δίνουν σημαντικές λύσεις, οι Μπακς κλείδωσαν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας που θα τους συνοδεύει μέχρι και τους Τελικούς της Λίγκας.

Από την άλλη για τους Σίξερς που θέλουν άλλη μια νίκη για να κλειδώσουν και μαθηματικά την 3η θέση στην Ανατολή, ο Εμπίντ ήταν αντάξιος αντίπαλος στην κόντρα με τον Greek Freak (32π/13 ριμπ/13 ασίστ), ενώ οι Ρέντικ (29π με 5/9 τρίποντα) και Σκοτ (22π με 6.8 τρίποντα) έκαναν ό,τι μπορούσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ