Αντετοκούνμπο: «Θα έχω να το λέω στα παιδιά μου» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Θα έχω να το λέω στα παιδιά μου» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με περηφάνια και χαρά για τη νίκη των Μπακς επί των Χοκς και για το γεγονός ότι έφτασαν τις 60 νίκες στην κανονική περίοδο.

Οι Μπακς πέτυχαν ακόμα μία νίκη τη φετινή σεζόν αυτή τη φορά απέναντι στους Χοκς και έφτασαν τις 60 νίκες στην κανονική περίοδο. Ένα μοναδικό επίτευγμα, που τους φέρνει σε θέση ισχύος στα Playoffs, αφού έχουν το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε σε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα μετά τη νίκη κόντρα στα γεράκια και τόνισε πως θα έχει να το λέει στα παιδιά του, καθώς την πρώτη του σεζόν στο Μιλγουόκι, οι Μπακς έφτασαν με το ζόρι τις 15 νίκες και τώρα έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η συγκεκριμένη επίδοση είναι η κορυφαία εδώ και 38 χρόνια και δείχνει την ποιότητα που διαθέτουν οι Μπακς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο:

«Πριν έξι χρόνια, στην πρώτη μου χρονιά εδώ, είχαμε μόνο 15 νίκες και τώρα έχουμε τετραπλάσιες. Είναι κάτι σπουδαίο, δεν το περιμέναμε αλλά το απολαμβάνουμε και είναι κάτι ξεχωριστό. Θα έχω να το λέω στα παιδιά μου σε λίγα χρόνια. Τώρα όμως κοιτάμε τα playoffs.

Δεν κοιτάμε με ποιον θα παίξουμε, όποιον κι αν αντιμετωπίσουμε θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να περάσουμε στον δεύτερο γύρο. Δεν θέλω να είμαι αλαζόνας, αλλά όποιος κι αν έρθει στο δρόμο μας, θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας», τόνισε ο 24χρονος ηγέτης του Μιλγουόκι.

https://twitter.com/Bucks/status/1115082964663193605

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ