ΛεΜπρόν: «Θα σκέφτομαι το πρωτάθλημα μέχρι να αποσυρθώ»

ΛεΜπρόν: «Θα σκέφτομαι το πρωτάθλημα μέχρι να αποσυρθώ»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μιλώντας σε Αμερικάνικα Μέσα αναφέρθηκε στην «δίψα» που έχει για να κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα, ενώ προανήγγειλε ενίσχυση των Λέικερς.

Η φετινή χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην πρώτη του σεζόν ως παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι «λιμνάνθρωποι» δεν θα βρεθούν στα πλέι-οφ του ΝΒΑ παρά τις μεγάλες προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί πριν την έναρξη τω αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Λουκ Ουόλτον.

Πλέον ο «βασιλιάς» θα παρακολουθήσει τα πλέι-οφ, για πρώτη φορά μετά το 2005, από τον καναπές του και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν του αρέσει.

Πάντως ο 34χρονος παίκτης θα προετοιμαστεί για να επιστρέψει στα παρκέ και να επαναφέρει τους Λέικερς στο «μονοπάτι» των επιτυχιών.

Ο Τζέιμς μιλώντας σε Αμερικάνικα Μέσα ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι μόνο η κορυφή, ενώ ουσιαστικά προανήγγειλε και την ενίσχυση της ομάδας από την Καλιφόρνια με νέους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Ανυπομονώ να δω ποιος θα είναι μαζί μου στη διαδρομή προς την κορυφή. Ξέρω τι φέρνω στο παιχνίδι. Ξέρω την αφοσίωσή μου στο παιχνίδι. Δεν έχω κλέψει ποτέ. Εγγυώμαι ότι το μυαλό μου θα είναι πάντα σε νοοτροπία πρωταθλητισμού μέχρι να τελειώσω την καριέρα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ