Ο Αντετοκούνμπο εξώθησε στα… άκρα τον προπονητή του

Ο Αντετοκούνμπο εξώθησε στα… άκρα τον προπονητή του

Η συμπεριφορά και οι συνήθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανάγκασαν τον κόουτς των Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ, να προβεί σε μια… ασυνήθιστη ενέργεια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τοπ ζωντανό παράδειγμα του πόσο μπορεί να εκτοξεύσει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα, η σκληρή και ακατάπαυστη δουλειά.

Από την πρώτη μέρα που ήρθε σαν ένα ψιλόλιγνο παιδάκι, άγνωστος μεταξύ αγνώστων στο ΝΒΑ, μέχρι και σήμερα που είναι ο franchise player των Μπακς και ένα από τα πρόσωπα που χρησιμοποιεί ολόκληρη η Λίγκα σε εμπορικές και διαφημιστικές της καμπάνιες, το χαμηλωμένο κεφάλι και η σκληρή δουλειά είναι οι κοινές συνισταμένες.

Καμία φορά μάλιστα ο Γιάννης δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο. Όποτε οι Μπακς χάνουν ή ο Greek Freak έχει μια εμφάνιση κάτω του αναμενόμενου, ξενυχτάει στο Cousins Center του Γουισκόνσιν, Πρόκειται για το προπονητήριο των Μιλγουόκι Μπακς στο οποίο ο Γιάννης χύνει… κιλά ιδρώτα για να βελτιώνεται κάθε σεζόν και να εξαλείφει τις αδυναμίες του.

Αυτή η συνήθεια του μάλιστα ανάγκασε τον Μάικ Μπούντενχολζερ να προβεί σε μια ενέργεια μάλλον ασυνήθιστη θέλοντας να προστατέψει το παίκτη του από υπερκόπωση ή κάποιον τραυματισμό καθώς η σεζόν στο ΝΒΑ είναι ιδιαίτερα απαιτητική με συνεχή ταξίδια και ματς που μπορεί να πλησιάσουν τα 100 σε μια σεζόν. Αποφάσισε να καθιερώσει τις μέρες lock out κατά τις οποίες το προπονητήριο παραμένει κλειστό προκειμένου τόσο ο Γιάννης όσο και τα υπόλοιπα Ελάφια να ξεκουραστούν.

«Ο Γιάννης είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του τύπου που χρειάζεται μέρα lock-out. Πρέπει κυριολεκτικά να κλειδώνεις τις πόρτες για να τον κρατήσεις μακριά από το γήπεδο!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο προπονητής των Μπακς.

Όσο για την αντίδραση του Αντετοκούνμπο; Δημιούργησε στο σπίτι το οποίο διαμένει ένα μικρό αλλά πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ώστε να μην παρεκκλίνει ούτε μια… ώρα από την καθημερινή ρουτίνα του.

Photo credits: clutchpoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ