Το «αντίο» των Μαϊάμι Χιτ στον Ντουέιν Ουέιντ (vids)

Οι Μαϊάμι Χιτ αποχαιρέτησαν το δικό τους παιδί, τον Ντουέιν Ουέιντ, φτιάχνοντας ένα συγκινητικό βίντεο, με τον 37χρονο να παίρνει μετά και το μικρόφωνο.


Το «αντίο» των Μαϊάμι Χιτ στον Ντουέιν Ουέιντ (vids) | to10.gr

Σήμερα οι φίλοι των Μαϊάμι Χιτ, αλλά και οι φίλοι του παγκόσμιου μπάσκετ (10/4) είδαν τον τεράστιο ηγέτη της ομάδας της Φλόριντα, Ντουέιν Ουέιντ, να αποχαιρετά το γήπεδο στο οποίο λατρεύτηκε και μεγαλούργησε.

Ο «Flash» αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ και η ομάδα του, για να τον τιμήσει, έφτιαξε ένα βίντεο στο τελευταίο του ματς στο Μαϊάμι το οποίο ήταν πραγματικά συγκλονιστικό και καθήλωσε όσους το παρακολούθησαν.

Από μια λεπτομέρεια, την ώρα που της έπαιρνε τον αέρα…

Στη συνέχεια ο Ουέιντ πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στο κοινό που τον λάτρεψε όσο κανείς, όντας εμφανώς συγκινημένος και φορτισμένος συναισθηματικά είπε:

«Όχι, δε θα με κάνετε να κλάψω. Σας αγαπώ (μιλώντας για κάθε συμπαίκτη του ξεχωριστά). Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές την φετινή σεζόν, η οποία καταλαβαίνω πως αφορούσε εμένα. Εκτιμώ όσα έκαναν οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου, τους ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ για την ευγνωμοσύνη, την αγάπη σας. Είστε πάντα τα αδέλφια μου και, χάρη σε εσάς, απόλαυσα αυτή τη σεζόν».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Χτίζει χαρακτήρα o Ολυμπαικός. Να φτιάξει και ομάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο