Ουέιντ: «Οι Τζέιμς, Μέλο και Μπος μου φώναζαν συνέχεια να σουτάρω»

Ουέιντ: «Οι Τζέιμς, Μέλο και Μπος μου φώναζαν συνέχεια να σουτάρω»

Ο Ντουέιν Ουέιντ μίλησε για τον τελευταίο του αγώνα αναφερόμενος και στους φίλους του Τζέιμς, Μπος και Άντονι που πήγαν να τον υποστηρίξουν.

Ο Ντουέιν Ουέιντ αποσύρθηκε από τη ενεργό δράση και έβαλε τέλος στην τεράστια καριέρα του. Στο γήπεδο βρέθηκαν οι πολύ καλοί του φίλοι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κρις Πολ και Καρμέλο Άντονι, με σκοπό να τιμήσουν τον «Flash» όπως του αξίζει.

Ο «Flash» μίλησε για τη συγκεκριμένη κίνηση αλλά και για το παιχνίδι απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς, εξηγώντας γιατί πήρε τόσα σουτ την ώρα του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουέιντ:

Ο «Flash» ανέφερε μετά το ματς: «Σημαίνει πολλά να τους έχω εδώ. Ξέρουν πως πάντα θα είμαι εκεί για εκείνους, ειδικά σε μια στιγμή σαν αυτή. Ό,τι κι αν κάνω, θα είμαι εκεί για το τελευταίο τους παιχνίδι.

Ήταν πολύ ωραία που ήρθαν, χάρηκα πολύ, αλλά από την άλλη μακάρι να μην ερχόντουσαν, γιατί μου φώναζαν συνέχεια να σουτάρω! Ήταν υπέροχα, είναι τα αδέρφια μου!».

Για το ότι έδωσε τη φανέλα του στον Καρμέλο είπε: «Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω εναντίον του φέτος και να ανταλλάξω φανέλες μαζί του. Ήταν το κομμάτι που έλειπε. Ήταν εκείνος που με βοήθησε και με έκανε να σκεφτώ διαφορετικά, όταν σκεφτόμουν να αποσυρθώ νωρίτερα».

Για τις προσπάθειες που πήρε κόντρα στους Νετς σχολίασε: «Δεν ήθελα να σουτάρω κάθε φορά. Δεν είναι ο τρόπος παιχνιδιού μου αυτός. Ένιωθα πολύ άβολα με τόσα σουτ. Μού αρέσει να παίζω ανταγωνιστικά, οπότε δεν ήθελα να παίξω έτσι.

Όμως, ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι και ήθελα όλα να είναι γύρω από τους συμπαίκτες μου, όσο το δυνατόν περισσότερο. Να πασάρω, να κάνω triple double και όλα αυτά. Οπότε, τα κατάφερα!».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Μπορώ να αποσυρθώ και να είμαι χαρούμενος για την καριέρα μου, την δουλειά μου και όλα όσα μπόρεσα να καταφέρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ