Τρίτος σκόρερ στο NBA ο Αντετοκούνμπο

Τρίτος σκόρερ στο NBA ο Αντετοκούνμπο

Άλλο ένα προσωπικό επίτευγμα για τον Γιάννη, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην τρίτη θέση των σκόρερ του NBA.

Οι ατομικές διακρίσεις δεν έχουν τέλος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί αποτελεί έναν εκ των φαβορί για τον τίτλο του φετινού MVP.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης κατάφερε τη φετινή σεζόν να βρεθεί στην τρίτη θέση των σκόρερ του NBA, χάρη στον εκπληκτικό μέσο όρο καριέρας που μέτρησε με 27,7 πόντους.

Μάλιστα, ο Greek Freak βρέθηκε μόλις μια ανάσα από τη δεύτερη θέση του πίνακα, την οποία όμως κατέλαβε τελικά ο Πολ Τζορτζ, ο οποίος μέτρησε μέσο όρο 28 πόντους ανά παιχνίδι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η κόντρα μεταξύ των δυο κρίθηκε στην κόψη του ξυραφιού, με τον σούπερσταρ των Μπακς, πιθανότατα να κέρδιζε τη μάχη εάν είχε τον ίδιο χρόνο στα παιχνίδια με εκείνον του φόργουορντ των Θάντερ.

Ειδικότερα, ο Τζόρτζ πατούσε στο παρκέ 36,9 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ ο Γιάννης τέσσερα λιγότερα. Ίδιο χρόνο, πάντως, με τον Τζόρτζ είχε και ο νούμερο ένα της φετινής λίστας, Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος είχε ασύλληπτο μέσο όρο με 36,1 πόντους ανά παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ