Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Λος Άντζελες Κλίπερς 121-104

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Λος Άντζελες Κλίπερς 121-104

Οι Γουόριορς μπήκαν στα playoffs ως πρωταθλητές, έπαιξαν ως τέτοιοι και δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν το 1-0 στη σειρά νικώντας τους Κλίπερς με 121-104.

Οι Γουόριορς φιλοξένησαν στην Oracle Arena του Όκλαντ στους Λος Άντζελες Κλίπερς για το Game 1 του πρώτου γύρου των playoffs του ΝΒΑ.

Οι απερχόμενοι πρωταθλητές μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο στο +9 (36-27), ενώ παρά το μίνι ξέσπασμα των Κλίπερς οι οποίοι προσπέρασαν με 42-40 στη δεύτερη περίοδο, κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με ένα ξεκάθαρο +13 (69-56).

Στο δεύτερο μέρος, μετά τα πρώτα λεπτά η διαφορά δεν έπεσε ποτέ σε μονοψήφια νούμερα με τους Γουόριορς να ελέγχουν με άνεση το ματς και να είναι αυτοί που πανηγυρίζουν τη πρώτη νίκη στη σειρά με 121-104. Άξια αναφορά είναι η αποβολή των Ντουράντ και Μπέβερλι λίγο πριν τη λήξη, οι οποίοι ίχαν συνεχόμενη κόντρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Για τους νικητές τη διαφορά έκαναν οι Κάρι (38π/15 ριμπ/7 ασίστ) και Ντουράντ (23π), ενώ… κλασικά καταλυτικός ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για τους Κλίπερς που δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί για περισσότερο από ένα ημίχρονο, οι Χάρελ (26π), Γουίλιαμς (25π/9 ασίστ), Γκίγκλεους-Αλεξάντερ (18π) και Γκαλινάρι (15π/8 ριμπ) προσπάθησαν αλλά δεν ήταν αρκετό…

https://youtu.be/5gafgScNN84

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ