Οι δημοσιογράφοι ψηφίζουν Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)

Οι δημοσιογράφοι ψηφίζουν Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)

Τριάντα κορυφαίοι δημοσιογράφοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες κλήθηκαν να ψηφίζουν τον δικό τους MVP της κανονικής περιόδου ανάμεσα σε Γιάννη και Χάρντεν.

Τα πλέι-οφ μόλις άρχισαν στο ΝΒΑ, ωστόσο η συζήτηση για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο του MVP της κανονικής περιόδου καλά κρατεί με τους δημοσιογράφους από την Αμερική να δίνουν τη δική τους επιλογή για τον καλύτερο.

Οι δημοσιογράφοι, λοιπόν, από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ψηφίζουν κάθε χρόνο τον δικό τους MVP, συνεπώς δεν θα μπορούσαν να μην το κάνουν και φέτος. Τριάντα κορυφαίοι του είδους κλήθηκαν να δηλώσουν την προτίμηση τους για το καλύτερο παίκτη της κανονικής περιόδου.

Οι 25 από αυτούς αποφάσισαν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πρέπει να είναι ο νικητής του βραβείου, με τους υπόλοιπους 5 να ψηφίζουν τον έτερο αντίπαλο του «Greek Freak», τον παίκτη των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν.

Οι ψήφοι των δημοσιογράφων πολλές φορές είναι μια και ένα σημάδι που δείχνει το πως θα εξελιχθεί και η κανονική ψηφοφορία για τη συνέχεια και την απονομή του βραβείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ